Katja (†19) z Ukrajiny chtěla být miss: Ukamenovali ji! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Katja (†19) z Ukrajiny chtěla být miss: Ukamenovali ji!

Fotografie
Fotografie (internal)

Krásná muslimka Katja (†19) z Ukrajiny snila o kariéře modelky, a tak neváhala a přihlásila se do soutěže miss, kde se díky své exotické tváři umístila na úžasném sedmém místě.

Právě to se jí ovšem stalo osudným! Skupinka mladých muslimů ji za to ukamenovala! Dívka svou účastí v soutěži porušila islámské právo šaría, za což zaplatila životem..

Muslimské zákony zakazují ženám nosit vyzývavé oblečení, promenáda na pódiu v sexy šatech tedy muslimy pobouřila. Katja přitom byla muslimkou jen napůl – její matka byla vyznavačkou pravoslavné církve. I přesto ale dívka jednoho dne zmizela beze stopy.

Po týdnu našel její tělo náhodný kolemjdoucí pohřbené v lese. Zemřela mučednickou smrtí – ukamenováním!Pachatelé navíc činu nelitují a trvají na tom, že Katja zemřít musela.

Jeden ze zadržených mladíků Bihal Gazijev (16) otřesné počínání komentuje slovy: „Porušila pravidla islámu, ničeho nelituji, ukamenování bylo spravedlivým trestem.“ Policie případ vyšetřuje jako vraždu.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.