Řidič se vydává za policistu: Na autě má »bradavici« a bliká majákem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Řidič se vydává za policistu: Na autě má »bradavici« a bliká majákem!

Ve výbavě vozu je i modrý maják, který slouží při pronásledování či zastavování aut, a červený stavěcí terč.
Ve výbavě vozu je i modrý maják, který slouží při pronásledování či zastavování aut, a červený stavěcí terč. (Policie ČR)

Kuriózní případ řeší policisté na Brněnsku. Vyšetřují muže, který si hraje na policistu a svým nezvykle vybaveným autem děsil řidiče na dálnici D1. Fantom dálnice měl na fabii radar, modrý zábleskový maják a »plácačku« ke stavění řidičů.

Setkání s takovým autem mnohé řidiče vyděsilo. Fabie kombi totiž vypadá jako služební policejní auto v civilním provedení.

„Podivně se chovající auto spatřil svědek na konci minulého týdne u motorestu Rohlenka na Brněnsku. Podle jeho výpovědi řidič vystupoval jako policista, a dokonce použil i stavěcí terč. Svědek podezření ohlásil na linku 158 a sám auto také sledoval,“ popsal policejní mluvčí Bohumil Malášek.

Hlídka pak podle něj řidiče zadržela až u Velkého Beranova na Jihlavsku a teď hledá svědky, kteří se s policistou podvodníkem s pražskou poznávací značkou a bydlištěm na Brněnsku setkali.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.