Příběhy pejsků z útulků: Kim získal pána pohledem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Příběhy pejsků z útulků: Kim získal pána pohledem

Kim je hodný průšvihář
Kim je hodný průšvihář (Pro Aha! – utulek-decin.estranky.cz)

Průšvihář Kim, kterého už několikrát lidé z adopce vrátili děčínskému útulku, protože utíkal a devastoval byt, má zase domov.

Zdá se, že tenhle pán je na vrtochy ročního křížence bígla připraven.„Šli jsme do útulku pro jiného psa. Když nás Kim viděl, vylezl z boudy, nechal se pohladit a šel zpátky s pohledem »no tak nic, no«.

Měl tak výmluvný výraz, že jsme mu neodolali,“ říká Kimův nový majitel Milan (39) z Děčínska. Neodradila ho ani Kimova špatná pověst. „Jednou už utekl k sousedům.

Ale cvičíme ho a počítáme s tím, co umí. Jestli někdo nevydrží štěněčí stadium, tak nemá mít psa. Je normální mladý janek a my se podle toho zařizujeme,“ dodává Milan. Kima s přítelkyní přejmenovali na Fida.

Prý na to i lépe slyší. „Večer si lehne na gauč a nevíme o něm. Je hodný, neagresivní, perfektní pes,“ chválí Fida nový pán.



Přečtěte si
cherrie8
20. 4. 2011 • 13:52

Huráá, konečně Fido dostal inteligentního paníčka. Nekteří lidé si totiž pletou živého tvora s věcí, která nás musí okamžitě a na slovo poslouchat. Pes se musí vychovávat přesně tak jak děcko. Držím palce Fidovi i novým majitelům!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.