Hadrový velorex explodoval a jeho řidič uhořel! Kamarádi: Jardo, sbohem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Hadrový velorex explodoval a jeho řidič uhořel! Kamarádi: Jardo, sbohem!

Jaroslav V. velorexy miloval.
Jaroslav V. velorexy miloval. (HZS Plzeň, velorexy.cz)

Celoživotní láska se stala osudnou Jaroslavu V. († 52) z Chebu. Vášnivý velorexář uhořel ve svém hadrovém miláčkovi, když ho ze silnice smetl řidič (31) Volkswagenu Golf.

Jaroslav V. vyrazil v neděli na výlet se svými kamarády z klubu velorexářů. Jeho vyjížďka však skončila tragicky nedaleko Klatov. Řidič Volkswagenu Golf nejspíš nedodržel bezpečnou vzdálenost, a když před ním začal vůz Fiat Punto odbočovat vybral si místo srážky s autem před sebou »hadrák« v protisměru.

Jaroslava V. ve velorexu doslova smetl ze silnice. Velorex začal hořet a pak explodoval. Řidiči trojkolky už nebylo pomoci. „Než na místo dorazili hasiči, pokoušeli se svědci události požár velorexu uhasit a zachránit řidiče, ale neúspěšně,“ uvedla mluvčí hasičů Alena Marešová.

Velorexáři jsou tragédií zdrceni. „Jarda se nejen vozil ve velorexu, ale i hrál na trubku nebo prostě byl s lidmi kolem sebe. Velorexářské srdíčko ho táhlo k tomu, aby lidem kolem sebe rozdával radost a pohodu. Jardo, díky za všechno, co jsi pro mě, mé kamarády a vůbec pro lidi kolem sebe udělal – a hlídej teď naše cesty shora,“ vyznává se na stránkách velorexy.cz Ivo Fajman.

Velorex explodoval a shořel. Řidič neměl šanci uniknout.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.