Heger škrtí zdravotnictví: Zvýší spoluúčast, zruší lůžka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Heger škrtí zdravotnictví: Zvýší spoluúčast, zruší lůžka!

Leoš Heger
Leoš Heger (Aha! – Martin Přibyl)

Ministr zdravotnictví Leoš Heger (TOP 09) upřesňuje svůj plán, jak nalít do zdravotnictví víc peněz a ještě ušetřit.

Spoluúčast, ve které jsou zahrnuty např. poplatky za návštěvu lékaře nebo doplatky na lepší pomůcky, by se měla postupně během několika let zvýšit ze 17 na 20 procent. Šetřit se bude i na lázních. Plně hrazené lázně »na pojišťovnu« se zruší.

Připlácet se bude i za dopravu do nemocnic sanitkou. Další peníze budou chtít nemocnice za jídlo. Navíc se v průběhu tří let zruší asi 6200 lůžek akutní péče. Některá oddělení nemocnic se změní v léčebny dlouhodobě nemocných.

„Součástí reforem by měla být i výchova pacientů, aby spíše na svém zdraví pracovali bezplatně a žili zdravě, než si kupovali léky,“ prohlásil včera Heger.

Přečtěte si
vlachovo
4. 4. 2011 • 15:10

Ten člověk má asi místo mozku jenom kus ho-v-na!Jenom pomatenec může kecat takové nesmysli jako Heger!!!!Označení nejvyšší blbosti je jeden Heger.Ve zdravotnictví je rozkradeno přes 30 miliard korun,nakupování přes zprostředkovatele a různé překupníky!!!!!!!!!!!!!Pracující člověk by měl mít nárok na bezplatné lékařské léčení v nejvyšší možné formě,protože živí tolik příživníků,jako je Heger,ne po něm žádat takové nehorázné poplatky které vymyslel tru-bec Julínek!!!!!!Kdyby nebylo pracujícího člověka tak by ti příživníci,myslím ministry a další parazity kteří se přiživují,chcípli hlady!!!!!!Na co jsou zdravotní pojiš´tovny,tam mizí nehorázné množství peněz z kapes poplatníků,žijí si jak prasata,zbytečně drahé budovy a nesmyslně vysoké platy ale za co????????Je to zbytečný mezičlánek který neplní svoji funkci!!!!!!!Jenom odsává peníze ze zdravotního systému!!!!!!!Doktoři zbytečně vysoké platy,vlastní několik vil na floridě,jezdí v nejdražších vozech!!!!!!Co si o sobě myslí ti haj-z-lové???????Chtělo by to hloubkovou kontrolu hospodaření nemocnic,prověřit jak mohou lékaři z tak mizerného platu jak sami tvrdí,být takoví zbohatlíci???????????PaneHeger vy jste pro zdravotnictví tak potřebnej jako mrtvému zimník!!!!!!Vaše manželka na vás musí být hrdá,takového tro-t-la aby člověk pohledal!!!!!!Ve zdravotnictví je tolik peněz že by musela být zdravotní péče na té nejvyšší úrovni pro každého nemocného a v lázních by muselo být plno!!!!!!!A ZADARMO!!!!!!!Hradeckou nemocnici jste dovedl do sra-č-ek a teď se snažíte dostat do sra-č-ek celou republiku!!!!!!!Člověče,že se ještě nestydíte chodit po tomto světě,měl by jste se již raději oběsit!!!!!!!!Jak se takovéto HOMIMO mohlo stát ministrem????????

zadnice
4. 4. 2011 • 13:28

Souhlas, skáče jak Kalous nařizuje!!!

dzery
4. 4. 2011 • 12:53

Je to všivák,vyděračům přidá a my to zaplatíme.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.