Hušák prohrál... Podal návrh na insolvenci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Hušák prohrál... Podal návrh na insolvenci!

Fotografie
Fotografie (internal)

No to to trvalo! Generální ředitel a předseda představenstva Sazky Aleš Hušák se konečně rozhoupal a podal návrh na prohlášení insolvence loterijní společnosti Sazka.

Členům představenstva to oznámil včera odpoledne, uvedl server Aktuálně.cz s odvoláním na místopředsedu představenstva Sazky Romana Ječmínka. Jde tak o druhý návrh za Sazku, první podal právě Ječmínek.

Soud tak může o insolvenci firmy rozhodnout kdykoliv, původně měl rozhodovat až 21. dubna. Městský soud v Praze včera také ustanovil Josefa Cupku staronovým předběžným insolvenčním správcem firmy. Jmenoval také členy prozatímního věřitelského výboru Sazky – ti budou rozhodovat o tom, zda si zadlužená firma smí vzít další úvěr.

Jsou v něm společnosti zastoupené nejbohatším Čechem Petrem Kellnerem či miliardářem Karlem Komárkem. Ti s největší pravděpodobností vysoký úvěr Sazce neschválí.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.