Stočesová u rozvodu. Manžel utekl! Za prostitutkou? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Stočesová u rozvodu. Manžel utekl! Za prostitutkou?

Kateřina Stočesová
Kateřina Stočesová

PRAHA – První rozvodové stání po skoro dvou letech průtahů absolvovala včera modelka a Miss roku 1998 Kateřina Stočesová (26). Věřila, že její trápení s bohatým podnikatelem Danielem Bezouškou (30) konečně skončí.


Až do včerejšího dopoledne tomu vše nasvědčovalo. Pak se ale stalo něco, co nikdo nečekal. Bezouška, o kterém kolují nejrůznější zvěsti, před soudem utekl. Oficiálně se omluvil pro náhlou nevolnost. A po svém právníkovi vzkázal: S rozvodem nesouhlasím.

Kliknutím zvětšeteV tu chvíli se do očí krásné modelky draly slzy. Tolik věřila, že její nepovedené manželství, které s Bezouškou v roce 2003 uzavřela, konečně skončí. Už nikdy nechtěla zažívat to, jak sám vyrážel na »jednání«, nebo spíš do restaurací, jak se k ní choval, jak jí ubližoval. A on? Dva roky se odmítal dohodnout, a až nyní to vypadalo, že k urovnání dojde. Podle informací deníku Aha! se Kateřina rozhodla vzdát prakticky veškerého společného majetku. A vše už bylo dohodnuto. Jen u soudu souhlasit s rozvodem. Opak je však pravdou.

„To přivedlo mou klientku do emočního stavu,“ řekl exkluzivně pro Aha! Stočesové advokát Vladimír Kyselák. „Zkrátka nechápala myšlení svého muže,“ dodal. „Má klientka je teď rozrušená a na novinářské dotazy odpovídat nechce,“ dodal právník Kateřiny.

„Není se čemu divit. Vždyť si teď prožívá peklo,“ komentovala včera soudní jednání kamarádka Stočesové. Kateřina se totiž před několika dny navíc rozešla se svým přítelem golfistou Lukášem Lizákem (27) a odstěhovala se k rodičům do Podlesí u Příbrami. „Katka doufala, že bude mít trochu klidu, že začne nový život, že už nikdy nebude muset zažívat to, jak ji Dan trápil. Vždyť bůhvíkam místo soudu šel,“ naráží Kateřinina kamarádka na spekulace, které se nejen šuškají mezi modelkami, ale dokonce již byly zveřejněny i v knize Janka Kroupy o takzvaném Berdychovu gangu. Podle této knihy byl Bezouška kromě jiného častým hostem v nevěstincích a mezi prostitutkami měl dokonce svoji favoritku, ženu ve tvaru hrušky, kterou tak i nazýval.

„Jako pro každou ženu je to pro mě velmi citlivé, ale to víte, že jsem vycítila, že Dan nemá asi jen mne,“ komentovala to tehdy Katka. Proč vlastně manželství Kateřiny a Dana zkrachovalo? „Na to je jednoduchá odpověď. Všechno bylo strašně jednostranné. Dan si dělal, co chtěl, a mě nebral vůbec jako partnerku. Choval se ke mně v podstatě jako ke kusu hadru. I když jsem se snažila se s tím vyrovnat, brát věci tak, jak jsou, a hledat kompromisy, najednou přišla ta poslední kapka, a pověstný pohár prostě přetekl,“ vzpomínala před časem Kateřina v jednom z mála rozhovorů, které byla na téma manželství s Bezouškou ochotna poskytnout.

Jinak o jejich vztahu kolovaly spíš spekulace. Podle nich Bezouška nejenže odmítal rozvod, ale dokonce chtěl po Kateřině nemalé finanční prostředky. Modelka naopak chtěla jen to, co do manželství vložila.

Bitva o rozvod včerejším soudním jednáním tedy nekončí. Spíš to vypadá, že Dan Bezouška se rozhodl bojovat dál. Jak dlouho to potrvá? Deník Aha! bude celou kauzu nadále sledovat.


Autor: Vojtěch Kristen
Foto: ČTK

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.