Vražda jako z majora Zemana: Bratrance pohřbil ve studni! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Vražda jako z majora Zemana: Bratrance pohřbil ve studni!

V této studni vrah Karel Janoušek pohřbil před osmi roky zaživa svého bratrance.
V této studni vrah Karel Janoušek pohřbil před osmi roky zaživa svého bratrance. (Aha! - Marek Hofman)

Výjimečný 20letý trest si odnesl včera od soudu v Táboře Karel Janoušek (56).

Ten před osmi lety pobodal a svázal svého bratrance (†44) a ještě živého ho pak hodil do pět metrů hluboké studny! Ostatky jeho těla objevil až loni nový vlastník domu.

Brutální zločin, připomínající kultovní epizodu Studna ze seriálu Třicet případů majora Zemana, se udál 11. listopadu 2002. Janoušek se tenkrát vrátil večer z práce, kde opilý bratranec obtěžoval jeho nastávající! Strhla se hádka, při které Janoušek bratrance pobodal, svázal, hodil do studny a zasypal sutí. Partnerku pod pohrůžkou smrti přinutil mlčet.

Dům Janoušek po sedmi letech prodal. Do té doby prý ale vodou ze studny zaléval zahradu. Nový vlastník pak při úklidu loni v červnu učinil hrůzný nález. „Vraždil zvlášť trýznivým způsobem. V době svrženído studny oběť ještě žila, a dokonce volala o pomoc. Muž musel prožít strašné utrpení...,“ konstatoval při vynášení výjimečného rozsudku soudce.

Karel Janoušek

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.