Konečně viděla dceru! Trvalo to ale dva a půl roku | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Konečně viděla dceru! Trvalo to ale dva a půl roku

Fotografie
Fotografie (internal)

Diana Hochová zažila na konci února jeden z nejkrásnějších dnů v životě. Po předlouhých 31 měsících se v Čechách konečně setkala se svou dcerou Maruškou (12). Dívka totiž žije v Německu, kam ji odvezl nevlastní otec.

Když se Diana Hochová seznámila s Němcem Charlesem Neumannem, doufala, že budou rodina. Zamilovaná žena ho dokonce nechala zapsat do rodného listu své dcery. „A to byla největší chyba v mém životě...“ vzdychá dnes.

Vztah totiž zkrachoval a Neumann se začal o Marušku soudit. V první instanci Marušku svěřili matce, krajský soud ale rozsudek překvapivě obrátil, a to přesto, že  Diana varovala před jejím zavlečením do Německa! Neumann v roce 2008 svou adoptivní dceru skutečně odvezl do Lipska a tam s ní v jedné místnosti žije.

„Bylo to hrozné utrpení! Maruška mi brečela do telefonu a prosila mě, abych si ji vzala zpět domů,“ líčí blondýnka z Litoměřic. Až nyní, po téměř třech letech, se Němec konečně rozhodl respektovat nařízení soudu a Marušku začal k mámě pouštět aspoň na každý třetí víkend.

Přečtěte si
illis
3. 3. 2011 • 17:38

nevl. otce z rodného listu, podložila bych to testy DNA s tím, že není jejím otcem a dcera chce žít s matkou. To přece není možné, aby se takhle choval a přivlastnil si dítě, které ani není jeho. Tohle bych nokdy nedopustila. Sestry jsou vzájemně ochuzené jedna o druhou, matka několik let neviděla svou dceru a nyní má pouze možnost ji vídat. Kde je tedy spravedlnost.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.