VIDEO Únos Harryho Pottera! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

VIDEO Únos Harryho Pottera!

Český dvojník Daniella Redcliffa v zajetí.
Český dvojník Daniella Redcliffa v zajetí. (Topzine.cz, video YouTube.cz)

Představitel Harryho Poterra Daniel Radcliffe jde po ulici. Náhle přijede dodávka, vyběhne několik mladíků, kteří jej vtáhnou dovnitř. Video zveřejnili čeští studenti…

Kontroverzní video s únosem Harryho Pottera a jeho následným spoutáním a znásilněním koluje mezi lidmi na internetu. Harryho v klipu umístěném na YouTube ale nehraje jedenadvacetiletý britský herec Daniel Radcliffe, představitel hlavního hrdiny slavné filmové ságy, nýbrž jeho český dvojník.

Obě videa natočili autoři studentského magazínu Topzine.cz a nemají se snímkem Harry Potter a relikvie smrti – 1. část, který běží v současnosti v kinech, nic společného.

První klip s názvem Únos Harryho Pottera byl natočen letos na jaře. Nápad na natočení únosu Harryho Pottera vznikl jak jinak než v hospodě.

„Seděli jsme v jedné pražské hospodě, když k našemu stolu přišel kluk, kterého jsem viděl poprvé v životě. A barman se ho zeptal: ‚Nazdar Harry, co to bude?‘ Okamžitě jsme Harrymu nabídli roli,“ uvedl Martin Peška, třiadvacetiletý vysokoškolský student žurnalistiky a současně koordinátor projektu.

Druhým několikavteřinovým shotem z produkce studentského e-zinu je Harry Potter a příhoda ve sklepě. „Druhé video vzniklo tak, že jsme si udělali tak trochu legraci sami ze sebe. K příležitosti prvního výročí spuštění Topzinu jsme na jeden den, po dobu oslavy, změnili slogan na ‚Topzine.cz, magazín, který tě naplní’. Teď v nás ale panuje dilema, zda klip nestáhnout. Původně byl určený víceméně pro pobavení redakce a pár kamarádů, ale počet jeho přehrání za posledních pár dní rapidně stoupnul a možná se na něj dívají i lidé, kteří tomuto humoru nerozumí,“ přiznal Peška.

Únos Harryho Pottera

Čtěte také:

Harry Potter: Za den vydělal miliardu!

Pražská předpremiéra Harryho Pottera pro slavné - Abbasová přišla s přítelem Kocábem!

Ron Weasley z Harryho Pottera: Nemůže najít holku!

Radcliffe, Watson a spol. na světové premiéře Harryho Pottera: Ti nám ale zestárli!

Vodka, sex a nákupy - Harry Potter sbalil novou holku!

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.