Vražda v baru Tsunami: Řekl »jdi do pí*i«, tak ho zabil! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Vražda v baru Tsunami: Řekl »jdi do pí*i«, tak ho zabil!

Spálovský brutálně ubil otce dvou dětí.
Spálovský brutálně ubil otce dvou dětí. (Aha! – Petr Novotný)

Hořká atmosféra panovala včera u Městského soudu v Praze, který začal projednávat vraždu zaměstnance Pražského hradu a otce dvou dětí Michala M. (†32).

Z jeho smrti se zodpovídá vyhazovač Ondřej Spálovský, přezdívaný Saddám (31).

V němém úžasu přítomní sledovali na kamerovém záznamu nepochopitelnou smrt mladého muže. Tragédie se stala loni 17. září v baru Tsunami v pražských Dejvicích. Michal M. přišel opilý, sedl si na sedačku a usnul. Barmanka zavolala ochranku. Spálovský muže, který se nijak nebránil, bil pěstmi do hlavy, hrudníku, kopal do něj, tahal ho po schodech. Těžce zraněný na místě zemřel.

Přitom jedinou agresí, na kterou se zmohl, byl výrok »jdi do pí*i«, když ho Spálovský budil. Obžalovaný se hájil tím, že ucítil bolest na svém zraněném koleni. „Byl jsem si absolutně jistý, že mě kopl,“ tvrdil s tím, že na ostatní si už nevzpomíná. Zároveň uvedl, že rodině oběti poslal jako projev lítosti po svém obhájci peníze – 300 tisíc korun.

„Bohužel je obhájce nepředal, teď se s ním soudíme,“ dodal. Spálovskému, který v minulosti pracoval v brigádě rychlého nasazení Armády ČR, hrozí doživotí.

821133:gallery:true:true

Přečtěte si
dchvatalova
7. 10. 2011 • 23:00

Asi tomu vrahovi nejspis vyoperovali mozek misto kolena. Vymlouval se, ze ho manzel kopnul do kolena, ktere v ten den mu pry operovali. Nastesti prumyslova kamera prokazala, ze vrah lze. Dobre mu tak, ze bude sedet v chladku 14 let, debil. Manzel podle pitvy mel jen pul promile alkoholu, byl jen po 12ti hodinove pracovni dobe nejspis unaveny. Manzelka Drahomira Matznerova

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.