Opilý feťák: Ohrožoval policisty | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Opilý feťák: Ohrožoval policisty

Agresivního opilce policisté připoutali k mřížím.
Agresivního opilce policisté připoutali k mřížím. (pro Aha! – MIŽU)

Agresivní muž zaměstnal v pondělí desítku policistů a záchranářů ve středočeské obci Úholičky.

„Policisté byli přivoláni ke konfliktu se silně podnapilým a zfetovaným mužem, který slovně i fyzicky napadl hosty i personál restaurace,“ řekla Aha! policejní mluvčí Štěpánka Zatloukalová.

Útočníka, který měl více než 5 promile alkoholu v krvi, nakonec zadrželi policisté až v obchodě, kde ohrožoval prodavačku, a odvezli ho na služebnu v Libčicích. Už během převozu se snažil vykopnout dveře a okénko u služebního vozu a silně znečistil slinami sedadla. Na služebně pak neustále útočil na policisty.

„Ti se proto rozhodli zavolat záchranku a přivolaný lékař mu podal uklidňující léky,“ doplnila Zatloukalová. Během ošetření však delikvent napadal i přivolané záchranáře, kteří ho nakonec odvezli na záchytku v Praze.

Muž, který se nedávno vrátil z výkonu trestu, si zřejmě tak moc svobody neužije. Za výtržnictví mu hrozí trest odnětí svobody až na 3 roky.

Záchranáři mu pak píchli uklidňující látku.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.