Klaus k doktorům:Jste arogantní jedinci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Klaus k doktorům:Jste arogantní jedinci!

Prezident Václav Klaus a ministr Heger (vpravo).
Prezident Václav Klaus a ministr Heger (vpravo). (ČTK)

Řada nemocnic už kvůli výpovědím lékařů chystá krizové plány. Zatím nejohroženější jsou budoucí maminky, protože některé porodnice se asi budou muset zavřít.

Řada lidí i politiků to považuje za vydírání ze strany doktorů, kdy si jako rukojmí proti ministru zdravotnictví Leoši Hegerovi (62, TOP 09) berou nejmenší děti. Nelíbí se to ani prezidentu Václavu Klausovi (69). Ten podpořil ministra a doktory označil za arogantní jedince. Aby se situaci předešlo, chce Heger jednat s odbory a pojišťovnami, jak doktorům v nemocnicích peníze přidat.

Co řekl prezident

„Máme tady ministra nové vlády. Doufám, že tady posílí na duchu i na těle a bude silnější v boji s nezodpovědnými a arogantními jedinci, kteří prostě nemají nárok na to, aby svůj boj vyhráli,“ řekl včera Klaus Hegerovi na Hradě.

Co chce Heger a pojišťovny

  • Změnit 10 000 akutních lůžek na lůžka následné péče, tedy postele určené třeba na rekonvalescenci. Ty jsou na provoz levnější než akutní lůžka.
  • Šetřit při nákupech léků a zdravotního materiálu.
  • Navýšit peníze, které paušálně platí zdravotní pojišťovny nemocnicím.
  • Přecenit celé škály léků, které nemocnice potřebují.



Přečtěte si
tunka
30. 1. 2011 • 15:16

Tak nevím holka, je to s tebou ještě horší, než jsem si myslela Vždyť ty píšeš úplně mimo mísu, tvůj mozek už vůbec nezapne! No což - stává se to, nic si z toho ale nedělej. Nikomu to nevadí a ani vadit nebude, vždyť ty nikoho nemáš, nikdo tě nemá rád. Akorát je mi tě líto, že ani do toho blázince za tebou nikdo nepřijde na návštěvu. Jo, to víš, život je těžký viď, chudinečko opuštěná

winterfreshka
30. 1. 2011 • 14:59

tak to jsi mě rozesmála.Ty bys chtěla hodnotit a dávat rady??!Ale jdity .Vidno,že už s psychoušem musíš mít plno společného je jasné.Mě nezajímáš,stejnak jako illis a podobné "kreatury".Fakt tyhle trosky a ubožačky MYLUJU .Kam a co si kde píšu ti může být holka u pr***e-nikomu nepřevracím příspěvky,nevsouvám slova do úst,nevtírám se -tak jako NĚKDO,žééé?

tunka
29. 1. 2011 • 11:42

Zajdi si prosím na psychiatrii, třeba ti ten tvůj mozek vyléčí. Ale jinak se moc bavím tvými reakcemi, potrefená husa se vždycky ozve a tebe jsem asi musela něčím pořádně trefit Je mi tě líto chudinko, protože zřejmě nemáš žádný život a nikdo tě nemá rád. Jinak by jsi nepsala na všechny diskuze, které se tady objeví a ještě ke všemu jsi většinou všude první Já ti ale děkuji, nemám sice moc času vyhledávat tvoje příspěvky, ale asi se to stane mým koníčkem Fakt mne svojí hloupostí bavíš

winterfreshka
29. 1. 2011 • 09:12

Tohle telátko Pražské se rozhodlo,že se tu bude navážet,komentovat a hodnotit příspěvky druhých.Musí to být pěkně frustrovaná chudinka. Taková slépka od sporáku,vykrmená,tlustá a s fousama bych tipovala... .Lituji takové chudinky,avšak soucit s nimi nemám

tunka
29. 1. 2011 • 07:45

Bobino, to snad nemyslíš vážně! A proč by se jako neměl narodit? Možná, že si to asi teď říká víc lidí o tobě!!!! Klaus je možná dosti sebevědomý a ješitný chlap, ale má na co!!!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.