Zlatý pár Vítek a Kačka: Pejskům pořídili chůvu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Zlatý pár Vítek a Kačka: Pejskům pořídili chůvu

Armiho a Berušku nevenčí jejich psí »maminka« Klasnová, ale jakási jiná paní.
Armiho a Berušku nevenčí jejich psí »maminka« Klasnová, ale jakási jiná paní. (Aha! – Alexandr Malachovský)

Nejslavnější politický manželský pár, ministr dopravy Vít Bárta a místopředsedkyně Sněmovny Kateřina Klasnová (oba VV) jsou proslulí láskou ke zvířatům, hlavně pejskům.

Ani v lednu, kdy má alespoň Klasnová celý měsíc do následujícího zasedání dolní komory volno, ale nemají čas se věnovat svým Parson Russell teriérům, Berušce a Armimu…

Ve středu totiž Aha! přistihlo, jak pejsky před domem manželského páru venčí neznámá paní. „Tak vy mě chcete fotit?“ hlesla pobaveně dáma středních let, zřejmě paní na výpomoc, a zapózovala s pejsky.

Že by ani Bárta (37) ani Klasnová (33) v tu chvíli nebyli doma, a tak opravdu nemohli vyhovět potřebám svých mazlíčků? Omyl! Klasnové mini cooper parkoval před domem, nedaleko, a dokonce na zákazu stání pak stála Bártova ministerská »audina«.

O dvě hodinky později pak navíc do jejich domu přidusali prominentní »véčkaři« včetně poslankyň Karolíny Peake či Kristýny Kočí na pravidelné sedánky a zanedlouho dorazil i sám šéf strany a ministr vnitra Radek John.

Ten si s sebou kromě služebního vozu s majáčkem a bodyguardem přivedl dokonce i policejní vůz. Inu, už je z něj papaláš...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.