Brácha ministra Víta Bárty (VV): Ukázal kukuč a lakýrky... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Brácha ministra Víta Bárty (VV): Ukázal kukuč a lakýrky...

Ministr Vít Bárta.
Ministr Vít Bárta. (Aha! – Martin Hykl, Karel Kopáč)

Mladší bratr ministra dopravy Víta Bárty (37) – Matěj (31) – po sourozenci nepřebral jen bezpečnostní agenturu ABL, ale i styl a vystupování.

Aha! ho zastihlo na zahájení výstavy luxusních hodinek, jejímž je spoluorganizátorem. Jen pojištění stálo stovky milionů korun.

Nový generální ředitel firmy, která podniká v oblasti bezpečnosti, se choval odměřeně a profesionálně. Na otázku, co si myslí o kauze sledování politiků ODS v Praze 11, které si někdo objednal právě u jeho agentury, toho moc říci nechtěl.

„Případ je v soudním řízení. Aby nedošlo k nechtěnému vyzrazení některých citlivých údajů, tak bych se zatím vyjadřovat nechtěl,“ zametl průšvih, který vznikl ještě za šéfování jeho staršího brášky Víta.

A jestli bude za ještě většího »zlatého hocha«, než už je tím, že organizuje výstavu luxusních hodinek? „To, že jsme pořadateli této výstavy, nedokazuje nějaký náš klientelismus,“ odmítl nařčení.

Vít a Matěj Bártovi  Móda jim prostě nejde!

Od manažerů se sice nemusí očekávat módní nadhled, s trochou zdravé informovanosti ale dojdou daleko. Jenže i Matěj Bárta má svoje výstřely do tmy. Pozornému oku Aha! neunikla jeho košile s jemným růžovým pruhem a kravata s puntíky. Dva vzory k sobě prostě nepatří. A kdyby byly jeho boty větší, vypadal by ve špičatých »lodích« jako klaun! Vít Bárta také už dlouho odmítá kritiku stylistů a neodpustí si sladit kapesníček v kapse od saka s kravatou.

Přečtěte si
borneocom
7. 4. 2011 • 09:33

neuvěřitelné jak si se...re do dr....žky bárta hned zavřít na 5let voni si daj potom pozor na uplácení ha...jzlové

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.