Pergnerová: Další tajemství z jejího mobilu. Potrat! Otcem měl být Bouček! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Pergnerová: Další tajemství z jejího mobilu. Potrat! Otcem měl být Bouček!

Tereza Pergnerová
Tereza Pergnerová

PRAHA – Textové zprávy posílané z mobilu Terezy Pergnerové vydaly další šokující tajemství! Oblíbená moderátorka podle nich byla loni těhotná s kolegou Liborem Boučkem! S ním, krátce před startem první řady reality show VyVolení, Pergnerová prožila krátký milostný románek. A ten prý skončil nechtěným těhotenstvím, které Tereza nakonec vyřešila potratem.

● Co práskly esemesky?
● První sex a hned v tom lítala
● Vyřešil to prý potrat!

..

Pergnerová o svém těhotenství s Boučkem i následném potratu nedávno napsala v několika textových zprávách svému bývalému příteli Petrovi (32). Právě z jeho ztraceného mobilu pochází Pergnerové esemesky, které má nedělní Aha! k dispozici. Moderátorka v jedné z nich například píše: „S Boučkem jsem taky byla těhotná a jak to dopadlo. Takže tak.“ Petrovi Tereza tuto esemesku napsala před pár týdny, krátce poté, co se mu přiznala, že má znovu pozitivní těhotenský test!

Ke svému těhotenství s Boučkem se Pergnerová odmítla nedělnímu Aha! vyjádřit. Lidé z nejbližšího okolí moderátorky ale potvrdili, že Pergnerová skutečně s Boučkem těhotná byla! „Chodili spolu hrozně krátce před první řadou VyVolených a snad se spolu vyspali jen jednou. A přesto Tereza otěhotněla. Když se dozvěděla, že je v jiném stavu, tak už s Boučkem nechodila, a rozhodla se proto jít na potrat. K němu došlo v nějaké nemocnici mimo Prahu. Myslím, že se mluvilo o Plzni,“ prozradil nám zdroj.

„To je fór?“ reagoval na náš dotaz čerstvě ženatý Libor Bouček, který byl otázkou evidentně zaskočen a překvapen. Podle všeho se Tereza se svým tajemstvím nesvěřila ani jemu...

A že je Tereza pěkná tajnůstkářka, o tom svědčí i její další semeska, nad níž zůstává rozum stát. Jestli ji totiž Tereza myslela vážně, zcela dramaticky to mění celý pohled na její život. Píše v ní totiž, že otcem jejího syna Samuela není František Vomáčka, tedy muž, který Terezu přivedl k drogám, ale někdo úplně jiný! Zpráva určená milenci Petrovi zní: „Ty víš, kdo je pravým otcem Samuela. On to neví a nikdy vědět nebude!“

No, teď možná začne pátrat...

10.9.2006

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.