Škoda Superb Combi: Rodinný vůz roku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Škoda Superb Combi: Rodinný vůz roku!

Superb Combi je pro Brity nejlepším rodinným autem roku.
Superb Combi je pro Brity nejlepším rodinným autem roku. (Škoda Auto)

Motoristický pořad britské televize Channel 5 vyhlásil Škodu Superb Combi rodinným autem roku. Je to další ocenění, které škodovky letos získaly v nejrůznějších anketách britských motoristických pořadů a časopisů.

Pořad vyzdvihl u škodovky kombinaci prostoru, rychlosti, hodnoty, úspornosti a pohodlí. Podle moderátora by Superb Combi měl definitivně změnit předsudky vůči Škodě, pokud je ještě někdo v Británii má. O škodovkách se tam totiž dříve říkalo, že mají akceleraci astmatické želvy, ale nyní zastínily v průzkumu majitele, automobilku Volkswagen i její prestižní značku Audi.

Škoda letos v Británii také vyhrála cenu čtenářů časopisu Which? pro nejlepšího výrobce aut a stala se nejlepší automobilkou i pro časopis What Car?. Model Yeti zase vyhlásil časopis Auto Express vozem roku. Škodovka prodala letos ve Velké Británii už 39 tisíc vozů.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.