Holky z KDU-ČSL: Svůdné křesťanky nafotí kalendář! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Holky z KDU-ČSL: Svůdné křesťanky nafotí kalendář!

Sexy Marie Pavlušová se zřejmě stane rovněž ozdobou kalendáře.
Sexy Marie Pavlušová se zřejmě stane rovněž ozdobou kalendáře. (Facebook)

Bývalá pracovnice hlavní kanceláře KDU-ČSL Lucie Kmentová se rozhodla, že stranu zviditelní. Chce totiž s kamarádkami, většinou modelkami, nafotit vánoční kalendář. Na rozdíl od Věcí veřejných, které kalendář s lehce erotickými fotkami nafotily už loni, by měl ale ten lidovecký být v duchu křesťanské cudnosti.

 

„Původně se jednalo o recesi. Chtěla jsem ukázat, že KDUČSL má spoustu mladých a krásných slečen. Prostřednictvím kalendáře chci vyvrátit nálepku, že v KDUČSL jsou staré dámy s knírkem, u nichž jisté partie nikdy neviděly žiletku,“ řekla Parlamentním listům Kmentová s tím, že se tak straně snaží pomoci se dostat zpět do vrcholné politiky.

První obrázky, jež napovídají, jak by mohl kalendář vypadat, už Kmentová prezentuje na Facebooku. Prohlédnout si tak lze nejen tváře sličných slečen, ale i jejich pózování v krojích nebo šatičkách. A své zalíbení už vyjádřil i exšéf strany Cyril Svoboda. Podívejte se sami, jak moc cudné vám to připadá!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.