Krampol a Podlaha - Psychický teror! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Krampol a Podlaha - Psychický teror!

PRAHA – Tak to je šok! Švédští majitelé televize Prima chtějí vyhodit dvě hvězdy své televize. Bez práce by měl být Jiří Krampol (69), který uvádí zábavný pořad Nikdo není dokonalý, i Přemek Podlaha (68) se svým Receptářem prima nápadů.


Zruší Nikdo není dokonalý i Receptář?

Důvod? Švédům se totiž vůbec nelíbí jejich pořady, které považují za zastaralé! Oba pánové to prý velmi špatně nesou a v zákulisí se nechali slyšet, že to je prý psychický teror.

Informace o zrušení obou populárních pořadů deníku Aha! potvrdil zdroj přímo z televize. „Švédové chtějí z Primy udělat moderní, televizi pro mladé. A oba tyhle pořady nejsou ani moderní a už vůbec ne pro mladé, takže jim kazí jejich koncepci. Přece jen oběma pánům bude brzo sedmdesát,“ řekl nám zaměstnanec televize.

Nepřímo informace o tom, že Krampolův a Podlahův pořad leží Švédům v žaludku, potvrdil i ředitel Primy Martin Dvořák. „Naši majitelé nechápou, jak mohou mít z jejich pohledu tak zastaralé pořady jako Receptář nebo Nikdo není dokonalý takovou sledovanost,“ přiznal Dvořák. Právě dobrá sledovanost před časem nakonec zabránila zrušení obou pořadů. Ale vypadá to, že šlo pouze o dočasné rozhodnutí. Konec obou pořadů prý visí ve vzduchu. „Vyvíjejí se tady nové formáty, které jsou oběma pořadům podobné. Pokud budou úspěšné, tak je logické, že Receptář i Nikdo není dokonalý skončí,“ dodává náš zdroj.

„O tom, že se bude můj pořad rušit, slýchávám už několik let. Je jasné, že když se pořad vysílá tolik let jako Nikdo není dokonalý, tak se časem vyčerpá a přežije. Zatím mi ale nikdy nikdo oficiálně neřekl, že bych končil. Až někdo takový přijde, tak se holt nedá nic dělat, a já skončím,“ nechal se nedávno slyšet Jiří Krampol.


Autor: Josef Koukolíček

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.