Porotkyně Csáková - Proč byla v neděli tak zlá? Osudový mužji zradil. Sex s Miss! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Porotkyně Csáková - Proč byla v neděli tak zlá? Osudový mužji zradil. Sex s Miss!

Ilona Czáková a Lumír Mati
Ilona Czáková a Lumír Mati

PRAHA – Když zpěvačka Ilona Csáková (35) přijalo místo v porotě SuperStar, tvrdila, že by ráda byla tím hodným protikladem přísného Eduarda Klezly a drsně ironického Ondřeje Hejmy. Jenže pěvecká soutěž začala, a Csáková se rozhodně neprezentuje jako slibovaná hodná porotkyně.

PRAHA – Když zpěvačka Ilona Csáková (35) přijala místo v porotě SuperStar, tvrdila, že by ráda byla tím hodným protikladem přísného Eduarda Klezly a drsně ironického Ondřeje Hejmy. Jenže pěvecká soutěž začala, a Csáková se rozhodně neprezentuje jako slibovaná hodná porotkyně. Jedné z dívek Csáková řekla, že není víc než růžová prdelka, výkon jiného aspiranta na pěveckou slávu označila za výstup retarda. Proč je Csáková tak zlá? Podle zpráv z okolí se zpěvačka jen těžce smiřuje s tím, že její »osudový muž« Lumír Mati (30) má novou přítelkyni.

Zpěvačka Ilona Csáková zažívá díky SuperStar, kde je novou členkou poroty, velký návrat na televizní obrazovky. V jejím soukromí to ale na žádnou výhru nevypadá. Její bývalý partner a manažer Lumír Mati, kterého Csáková vždy označovala za osudového muže svého života, má totiž novou lásku. Tou je misska a modelka Sandra Vídeňská (20). „Lumír byl největší láska jejího života. A i když se rozešli, tak na sebe byly hodně napojení. Ilona na něj pořád trochu žárlí. Když se ale dozvěděla, že si Mati začal s tou modelkou, která je navíc o deset let mladší než on, byla z toho hodně špatná,“ tvrdí jedna z kamarádek zpěvačky.

Mnohým lidem ze zpěvaččina okolí přišlo zajímavé, že zhruba ve stejnou dobu, kdy se Csáková o nové Lumírově lásce dozvěděla, rozhodla se od něj odejít i jako od manažera. Mati totiž Csákovou umělecky zastupoval i po jejich rozchodu. Zpěvačka však jakoukoliv spojitost mezi svým odchodem z Matiho stáje a jeho novým vztahem odmítá.

„To rozhodnutí ve mně zrálo už delší dobu. Opět se ukázalo, že pracovní a soukromé vztahy prostě nejdou dohromady. Lumírovi přeji hodně štěstí,“ okomentovala svůj odchod Csáková, která je v současné době bez partnera. Nenechá se Ilona třeba inspirovat Terezou Pergnerovou, která si dokázala v reality show VyVolení najít hned několik partnerů? V SuperStar totiž určitě nebude o pěkné chlapy nouze.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.