Terezka (5), kterou matka otrávila fridexem: Už není v kómatu a shání se po mámě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Terezka (5), kterou matka otrávila fridexem: Už není v kómatu a shání se po mámě!

Veronika S. při policejní rekonstrukci činu.
Veronika S. při policejní rekonstrukci činu. (ČTK – Jan Sokol, reprofoto TV Nova)

Terezka (5), kterou vlastní máma Veronika S. (27) v Nejdku na Karlovarsku otrávila před dvěma týdny fridexem, se v nemocnici probrala z kómatu. Paradoxně její první slova zněla: »Mami, maminko... Mami, kde jsi...«

Terezka je podle neoficiálních informací z nemocnice již mimo ohrožení života. Zda bude mít trvalé následky nebo jestli se ji lékařům podaří zcela vyléčit, však zůstává nadále otázkou. „Rodina si nepřeje, abychom se vyjadřovali ke zdravotnímu stavu dívky,“ uvedla doktorka Marcela Černická ze Všeobecné fakultní nemocnice.

Mámu malé Terky nyní čekají psychiatrická a psychologická vyšetření, ta rozhodnou o tom, zda v domě činu byla příčetná a bude odsouzena. Podle policie si však Veronika S. musela vše dobře uvědomovat. „Přesně věděla, co dělá. Jednání plánovala několik měsíců dopředu,“ potvrdila policejní mluvčí Andrea Pomíchalová. Krkavčí mámě by tak hrozilo 20 let vězení.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.