Kostková a Duchoslav utíkají jako o život! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Kostková a Duchoslav utíkají jako o život!

Jan Antonín Duchoslav a Tereza Kostková už jsou na sportovní výkon připraveni.
Jan Antonín Duchoslav a Tereza Kostková už jsou na sportovní výkon připraveni. (ara )

Herečka a moderátorka Tereza Kostková spolu s Janem Antonínem Duchoslavem a Dianou Kobzanovou se už zítra dají na útěk Prahou. Proč? Poběží pro život!

Herečka a moderátorka Tereza Kostková spolu s Janem Antonínem Duchoslavem a Dianou Kobzanovou se už zítra dají na útěk Prahou. Proč? Poběží pro život!

Třetí ročník Tesco Běhu pro život má za cíl vybrat 3 miliony korun, které poputují na konto Nadačního fondu dětské onkologie Krtek na výzkum léčby dětské rakoviny. Po čtyřech z pěti Běhů, kterých se zúčastnilo přes 5100 běžců, ke splnění cíle chybí 1 milion korun!

Zapojte se do akce svou aktivní účastí na posledním Běhu, který je součástí Tesco Grand Prix Praha a odstartuje na Staroměstském náměstí už zítra 11. září, a to i v případě, že nejste žádnými zdatnými běžci. Čtyřkilometrovou trasu vedoucí historickou částí Prahy je možné pojmout i jako příjemnou procházku s dětmi, rodinou a přáteli i čtyřnohými mazlíčky.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.