Zuna má práci: Poradce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Zuna má práci: Poradce!

Pavel Zuna si odchodem z Novy finančně rozhodně nepohorší.
Pavel Zuna si odchodem z Novy finančně rozhodně nepohorší. (: Dalibor PUCHTA)

PRAHA – Na otázku, co bude dělat bývalý moderátor Televizních novin Pavel Zuna (39) po odchodu z televize Nova, už existuje odpověď. Jaká? Zuna se bude například živit jako poradce.

Na otázku, co bude dělat bývalý moderátor Televizních novin Pavel Zuna (39) po odchodu z televize Nova, už existuje odpověď. Jaká? Zuna se bude například živit jako poradce. Poradenství je totiž jednou z činností, na které si podle výpisu z živnostenského rejstříku nechal Zuna 9. srpna vystavit živnostenský list. Podle zpráv z okolí bývalého moderátora se už Zuna dohodl na spolupráci s několika velkými klienty. Měsíčně by si tak měl vydělat statisíce!

Když Zuna na konci června opouštěl televizi Nova, nesměl podle konkurenční doložky určitou dobu začít pracovat pro žádnou konkurenční televizi. Toto omezení Zunovi skončí v říjnu a podle spekulací měl právě v říjnu nastoupit Zuna jako moderátor do televize Prima. „Je to úplný výmysl,“ dementoval před několika týdny informaci o práci na Primě sám Zuna. V té době už totiž dobře věděl, že se jeho kariéra bude ubírat úplně jiným směrem. Na začátku srpna si nechal registrovat živnostenský list na následující činnosti: zprostředkování obchodu a služeb, činnost podnikatelských, finančních, organizačních a ekonomických poradců, reklamní činnost a marketing a výroba, rozmnožování, nahrávání a distribuce zvukových a zvukově-obrazových záznamů.

Pro jeho bývalé kolegy z Novy není Zunova nová kariéra překvapením. „Několik týdnů se to tady už proslýchá. On sám to také trochu naznačil, když odcházel,“ přiznal nedělnímu Aha! zdroj z Novy. Zuna má podle všeho už domluvenou i hodně lukrativní práci. Jako marketingový a mediální poradce by měl pomáhat jednomu z bývalých majitelů Novy Jiřímu Šmejcovi, který v současné době pracuje pro PPF. Právě Šmejc už na začátku roku lanařil Zunu, aby pro něj odešel pracovat do Ruska jako marketingový ředitel tamní pobočky společnosti Home Credit. Zuna tehdy práci v Rusku ale z rodinných důvodů odmítl.

Dalším velkým Zunovým klientem by měla být nová digitální televize TV Barrandov, ve které pracuje řada bývalých zaměstnanců Novy. „Existuje jistá možnost, že by Pavel Zuna dohlížel na některé naše připravované pořady jako supervizor,“ potvrdil nedělnímu Aha! člen vedení TV Barrandov.

Za takových okolností by si Zuna mohl jako mediální poradce přijít na pořádné peníze. „Takovíto poradci jsou velmi dobře placení. Pokud by Zuna skutečně dělal pro Šmejce i pro TV Barrandov, mohl by si měsíčně bez problémů vydělat tři sta tisíc korun. Pravděpodobně ještě víc,“ řekl nedělnímu Aha! mediální odborník Marek Ditrich. A co na to sám Pavel Zuna? „Promiňte, ale už nechci být součástí společenského života a nebudu na nic odpovídat. Ale ano, živnostenský list na poradenství jsem si vystavit nechal,“ říká bývalý nejoblíbenější moderátor televize Nova.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.