Žena co hodila kočku do popelnice promluvila: Byl to vtip, vždyť je to jen kočka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 9. května 2024

Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena

Žena co hodila kočku do popelnice promluvila: Byl to vtip, vždyť je to jen kočka!

Fotografie
Fotografie (internal)

Video, jak si Britka Mary Bale (45) hraje s kočkou a pak ji hází do popelnice, obletělo celý svět. Na facebooku dokonce požadovali její smrt. Šedovlasá žena teď promluvila.

Co může vést ženu k tomu, aby se nejdřív pomazlila s kočkou a pak ji hodila do popelnice? Přesně takovou otázku si klade většina lidí, kteří viděli video, na němž se bankovní úřednice Mary Bale zastavuje na ulici, hraje si a mazlí s kočkou, kterou vzápětí hází nemilosrdně do popelnice. Nebýt toho, že celou situaci majitelé shlédli v záznamu své venkovní bezpečnostní kameře, kočka by zřejmě zahynula.

Na sociálních sítích se okamžitě proti ženě vzmohla velká vlna nenávisti. Některé skupiny dokonce požadují její smrt. Britský deník The Sun vypátral pětačtyřicetiletou ženu ve starém domě kousek od místa, kde se celá událost stala. Když s Bale reportéři mluvili, nestačili se divit. Smála se a žoviálním tónem prohodila: „Nechápu, proč je okolo toho takový povyk, vždyť je to jen kočka!“

A tím její šokující zpověď rozhodně nekončila. „Nemám doma žádné zvíře. Ale nic proti nim nemám, vlastně mám kočky moc ráda,“ říkala, jako by nic hrozného vlastně neudělala a popsala, jak se celá věc seběhla. „Šla jsem domů z práce a viděla jsem tu kočku jak se prochází po zídce. Pohladila jsem ji, ona předla, bylo to velice přátelské setkání. A pak nevím, co se stalo. Prostě mi to přišlo vtipné, ji strčit do popelnice, v žádném případě jsem si nemyslela, že by se ta kočka nebyla schopná dostat zpět,“ krčí rameny.

Kočka ale zůstala ve smradlavém vězení celých 15 hodin, než ji vysvobodili sami její majitelé. Od britského listu i lidí, kteří s domácím mazlíčkem soucítí, dostala luxusní žrádlo, jako například uzeného lososa, brousidlo drápků nebo nový pelíšek. Mary Bale zas dostala od policie ochranku, výhrůžky smrti od lidí z nejrůznějších koutů světa se stupňují.

ČTĚTE TAKÉ:

VIDEO Pohladila kočičku... A šup s ní do popelnice!

FOTO Belgického ovčáka bil kladivem do hlavy vlastní pán: Max bojuje, má chuť žít!

Otřesné týrání: Pejska pořezal a spálil!

5 největších »vražedkyň« zvířat!

26. 8. 2010, 8:00

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.