Talmanová má dalšího milence?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Talmanová má dalšího milence?!

Důvěrné doteky mezi poslankyní a tajemným mužem nenechaly nikoho na pochybách.
Důvěrné doteky mezi poslankyní a tajemným mužem nenechaly nikoho na pochybách. (: Kateřina KALIBÁNOVÁ, Alexandr MALACHOVSKÝ)

PRAHA – Milostný čtyřúhelník! Vztah premiéra Mirka Topolánka (50) a místopředsedkyně Sněmovny Lucie Talmanové (38) dostal úplně nové grády!

  • Šok pro Topolánka: Milostný čtyřúhelník!
  • Paní poslankyně je zřejmě pěkně náruživé kotě!

Milostný čtyřúhelník! Vztah premiéra Mirka Topolánka (50) a místopředsedkyně Sněmovny Lucie Talmanové (38) dostal úplně nové grády! I když rozvod šéfa ODS s manželkou Pavlou (51) je kvůli jeho blízkému vztahu s Talmanovou na spadnutí, deník Aha! vyfotil krásnou poslankyni v intimní situaci s úplně jiným mužem! A aby toho nebylo málo: jen den poté viděli svědci, jak z bytu Lucie Talmanové ráno odchází i Mirek Topolánek! Nekorunovaná Miss české politiky a novopečená místopředsedkyně Sněmovny je zřejmě pěkně náruživé kotě!

Na dotaz deníku Aha!, s kým byla v úterý odpoledne, Talmanová nejdříve odpověděla, že s kolegyní z ODS Miroslavou Němcovou. Jenže my ji v tu dobu vyfotili na ulici s neznámým mužem. A měli se k sobě pěkně intimně. On ji objímal, ona ho držela za zadek. „Určitě si mě s někým pletete, asi mám dvojnici,“ tvrdila Talmanová. Nakonec, když jsme jí řekli o existenci usvědčujících fotek, si přece jen „vzpomněla“. „No jo, byla jsem se svým kamarádem, který mě doprovázel na schůzku s paní Němcovou. Na to snad mám právo,“ řekla Talmanová. Na otázku, proč svého kamaráda intimně hladí na hýždích, už neodpověděla…

I podle očitých svědků se pár rozhodně choval více než kamarádsky: „Když paní Talmanová vyšla ze dveří, rozhlížela se kolem, jestli ji nikdo nevidí. Pak přišla k poblíž stojícímu muži a odešli spolu.“ Zbytek už viděli i fotoreportéři Aha! Podle informací z blízkého okolí Talmanové se jedná o jednoho z jejích externích poradců.

Nejsmutnější je teď asi Mirek Topolánek. Stále častěji se mluví o tom, že se bude s Pavlou Topolánkovou rozvádět. A hlavním důvodem je právě jeho vztah s Talmanovou. Jenže teď to vypadá, že paní poslankyně má dalšího milence! O něm Mirek Topolánek zřejmě až dodnes neměl tušení…
Svědci přitom včera viděli šéfa ODS, jak po sedmé hodině ráno vychází z domu, kde bydlí Lucie Talmanová. „Tohle opravdu nebudu komentovat,“ řekla Talmanová. Sama z domu odjela až po desáté hodině taxíkem.

Novopečená místopředsedkyně Sněmovny se před půl rokem po jedenáctiletém vztahu rozešla s přítelem Michalem Prunarem, ředitelem správního úseku ve firmě Eltodo. Vychovávala mu jeho dvě děti, Ondřeje (17) a Elišku (16). Rozchod s ním až donedávna tajila.

Napadl vlastní ženu!
Topolánková je jako Hillary! Senát? Pomsta za milenku!
Pavla Topolánková jde proti manželovi!
Manželé Topolánkovi: Mluví se už o rozvodu!

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.