Paroubkova oslava stála kolem 150 000 Kč | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Paroubkova oslava stála kolem 150 000 Kč

Jedním z darů pro oslavence byla i perníková chaloupka.
Jedním z darů pro oslavence byla i perníková chaloupka.  (: Alexandr MALACHOVSKÝ)

PRAHA – I když vývoj na české politické scéně moc pohádkově nevypadá, na pondělní oslavě 54. narozenin dosluhujícího premiéra Jiřího Paroubka bylo pohádkové pohoštění, pohádkové dary i pohádkoví hosté.

I když vývoj na české politické scéně moc pohádkově nevypadá, na pondělní oslavě 54. narozenin dosluhujícího premiéra Jiřího Paroubka bylo pohádkové pohoštění, pohádkové dary i pohádkoví hosté...

Vinárna v Lidovém domě se zaplnila asi 150 lidmi. Kromě politiků dorazila i řada známých herců a zpěváků, např. Radek Brzobohatý, Jiřina Bohdalová, Jiří Krampol či Karel Gott. Se dvěma posledně jmenovanými se Paroubek také nejvíce bavil. Jiří Krampol mu daroval ikonu se svatým Jiřím, který přemohl bájného draka. Na oslavě ale drak chyběl, a tak Jiří Paroubek svoji statečnost dokazovat nemohl. Nebo že by bájným drakem byl Mirek Topolánek? Od svých spolupracovníků dostal kolo a klimatizaci do bytu. Veškeré občerstvení šlo samozřejmě na účet premiéra. Podle skromných odhadů mohla celá oslava stát kolem 150 000 korun. Rautové stoly zaplnily masové pochoutky, zeleninové saláty i sladké dobroty. Kvalitní francouzská či španělská vína i šampaňské teklo proudem. Jediné, co kalilo oslavu, bylo šílené dusno.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.