Ve sportce vyhrál 54 milionů - Koupí si dům, přispěje na charitu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Ve sportce vyhrál 54 milionů - Koupí si dům, přispěje na charitu

Dvojité ZLATO – tak bude už do smrti na neděli 23. května vzpomínat muž z Moravy. Koupil si v trafice doutník a šel k televizi fandit českému týmu na mistrovství světa v hokeji. Jen co si na vítězství nad Ruskem zapálil, zjistil, že vyhrál ve sportce 54 623 560 Kč!

„Po tom, co naši hokejisti vyhráli zlato, jsem si zapálil doutník a koukl na slosování sportky,“ dodává muž, kterého mrzí, že se ho manželka bezprostředně po výhře nezeptala, co s výhrou udělají.

„Manželka se mě vždycky ptala, když jsem vyhrál stovku nebo podobně, co rodině za ty peníze koupím. Zvláštní je, že teď se nezeptala ještě ani jednou. Jinak – ten doutník jsem nedokouřil, jak jsem se začal radovat,“ popisuje.

Dnes už ale ví, jak si peníze, které vyhrál na sázenku vyplněnou ve třech sloupcích a se zaškrtnutou hrou Šance v ceně 58 Kč, užije. „Hlavně musím zajistit rodinu. Mám na mysli její budoucnost i na několik generací dopředu. Ať už se jedná například o rodinný dům, studium v zahraničí nebo pomoc v rodinném podnikání. V tom je hlavní smysl takto nabytých financí,“ říká. A prý nezapomene jako správný boháč na charitu. „Zatím přemýšlíme o vhodné formě. Musí to být organizace zcela transparentní a musíme vědět, k jakému účelu bude naše finanční podpora využita,“ dodal šťastný výherce.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.