Ordinace v růžové zahradě: Smrt Kamily? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Ordinace v růžové zahradě: Smrt Kamily?

PRAHA – Ordinace v růžové zahradě je stále napínavější. Do posledního dílu druhé řady zbývá ještě 28 pokračování. Poslední díl by se měl vysílat v červnu. Ale!?

Ordinace v růžové zahradě je stále napínavější. Do posledního dílu druhé řady zbývá ještě 28 pokračování. Poslední díl by se měl vysílat v červnu. Jak do té doby dopadne vztah Kamily a Michala Šebka? Usmíří se Vendulka s dcerou svého milého doktora? To vše ještě diváky čeká. Ale! Fenomenální seriál Ordinace v růžové zahradě bude mít pravděpodobně třetí pokračování. „Uvažujeme o tom, ale ještě nebylo rozhodnuto,“ odpověděla tisková mluvčí Novy Veronika Šmítková. Podle našich informací má však rozhodnutí padnout již velmi brzy. A vzhledem k tomu, že každý díl seriálu sleduje více než dva miliony diváků, Nova pravděpodobně další pokračování schválí. A hlavní scénáristka Lucie Konečná tak může rozehrát osudy postav dál. Deník Aha! proto vyhlásil exkluzivní průzkum. Otázka? Jak by měl seriál pokračovat. Nastínili jsme několik variant a předložili je čtenářům. A podle nich naprosto s převahou zvítězil scénář, podle kterého by se Kamila (Linda Rybová) měla vrátit zpátky ke svému manželovi Pavlovi Váchovi. Ten jí však opět bude nevěrný, a Kamila skončí sama, nešťastná a nakonec zemře. A co bude podle čtenářů s ostatními postavami?

Varianta 1: Smrt Kamily

Kliknutím zvětšeteKamila se vrátí k Pavlovi. Michal Šebek se zamiluje do veterinářky, které pomáhal v jednom z minulých dílů, když spadla z motorky. Doktor Čížek bude stále trpět nenávistí mezi Vendulkou a svou dcerou Vlastou. Vendulka se proto rozhodne, že Vlastě najde přítele. A najde. Bude jím primář Mázl, který se ještě několik dílů bude pokoušet svést svou exmilenku Gitu Petrovou. Ta však nakonec podlehne doktoru Hruškovi. Roman Kříž bude uhánět svou novou lásku Markétu tolik, že to Markéta nevydrží a rozejde se s ním. Ačkoliv je Pavel s Kamilou šťastný, na večírku se seznámí s mladou servírkou a opilý se s ní vyspí. Kamila se to ještě v noci dozví a zhroutí se. Uteče z bytu a v slzách vběhne nešťastnou náhodou pod auto. To ji srazí a ona podlehne následkům vážných zranění.
Pro tento scénář hlasovalo 48 % čtenářů.

Varianta 2: Útěk Lucie

Kamila zůstane s Michalem, který se jí přizná k nevěře. Ona mu však odpustí. Nastěhují se spolu do nového bytu a budou mít miminko. Gita se dá dohromady s doktorem Hruškou, a tím definitivně zlomí primáře Mázla. Ten přijde o primariát a odstěhuje se do Prahy, kde bude působit na soukromé klinice. Vendulka neunese ponižování od dcery doktora Čížka a nastěhuje se zpátky do své garsonky. Čížek se psychicky zhroutí, poté se sbalí, odprosí Vendulku a společně koupí nový byt. Svou dceru Vlastu pak vydědí. Gitina sestra Lucie se nešťastně zamiluje do amerického studenta medicíny, který přijede do nemocnice na praxi. Opustí práci, a když její láska odjede zpátky do USA, vydá se za ním. Tam zjistí, že je ženatý a že nemá šanci. Rozhodne se proto cestovat po USA, a do seriálu se již nevrátí.
Pro tento scénář hlasovalo 30 % čtenářů.

Varianta 3: Michal s Markétou

Kliknutím zvětšeteKamila se vrátí k Pavlovi a pořídí si spolu druhé dítě. Gita se dá znovu dohromady s Mázlem a nastěhuje si ho k sobě domů. Její sestra Lucie to špatně ponese a odstěhuje se ke svému novému milenci, na kterého narazí v tenisovém klubu. Doktor Čížek se rozhodne pro radikální řešení, vyhodí svou dceru Vlastu z bytu a zůstane v něm bydlet spolu s Vendulkou. K jejich kocourovi si pořídí ještě psa. Michal Šebek bude nějakou dobu žít sám a honit každou sukni. Pak se však znovu zamiluje, tentokrát do sestřičky Markéty. Tu přebere Romanovi a zůstane s ní bydlet v novém bytě, který původně koupil pro sebe a pro Kamilu. Roman se vrátí ke své první lásce Lucii a založí spolu rodinu.
Pro tento scénář hlasovalo 22 % čtenářů.

Osoby a obsazení

Gita Petrová – Daniela Šinkorová
Kamila Váchová – Linda Rybová
Lucie Váchová – Ivana Jirešová
Pavel Vácha – David Prachař
Čestmír Mázl – Petr Rychlý
doktor Čížek – Ladislav Potměšil
sestřička Vendulka – Veronika Jeníková
sestřička Markéta – Jitka Čvančarová
Michal Šebek – Roman Zach


Autor: (rep)
Foto: TV Nova

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.