Masakr ve vietnamském obchodě! Ubodal muže, zranil dívku a pak se upálil! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Masakr ve vietnamském obchodě! Ubodal muže, zranil dívku a pak se upálil!

Fotografie
Fotografie (internal)

K otřesnému případu vyjížděli včera dopoledne policisté, hasiči i záchranáři v Kadani na Ústecku. Šílený Vietnamec tam vběhl do prodejny, kde ubodal svého krajana. Pak nožem zaútočil i na jeho dceru. Nakonec pobodal sám sebe a podpálil se!

Hrozivá scéna se naskytla hasičům, kteří původně vyjížděli jen k požáru domu na náměstí. V plamenech totiž našli mrtvolu muže, těžce zraněnou ženu a ohořelé tělo. Policie už ví, že patřilo vrahovi. „Jeden z mužů ženu pobodal a druhého muže nožem zabil. Sám se pak polil hořlavinou, zapálil, k tomu se ještě bodl nožem. I on je mrtvý,“ popsala policejní mluvčí Ilona Novotná. Muž podle ní obchod zapálil proto, že si uvědomil, co udělal. „Muž vyběhl do podkroví a tam se zapálil. Od něj začala hořet i střecha,“ vysvětlil operační důstojník hasičů. Oheň hasiči likvidovali dvě hodiny a škody odhadli na milion korun.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.