Nejmocnější muži planety v Praze - Obama si přivezl černou sanitku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Nejmocnější muži planety v Praze - Obama si přivezl černou sanitku!

Obamova černá sanitka: FORD 550/Horton za 5,5 milionu korun
Obamova černá sanitka: FORD 550/Horton za 5,5 milionu korun (Aha! – Karel Kopáč, Alexandr Malachovský, ara)

Česká metropole je už od včerejšího večera vzhůru nohama. Po příletu ruského prezidenta Dmitrije Medveděva (44) se život mnohých Pražanů značně zkomplikoval, začala totiž platit ta nejpřísnější bezpečností opatření, která kdy naše země zažila. Vše navíc ještě zesílí, až dnes ráno do Prahy dorazí americký prezident Barack Obama (48). A to i se svou pověstnou černou sanitkou.

..

Neprůjezdné ulice, nefunkční telefony a odstřelovači na střechách – to jsou jen některé průvodní jevy pražské návštěvy nejmocnějších mužů světa. Vše má přispět k vyšší bezpečnosti a minimalizovat hrozbu teroristického útoku, která se nad Prahou v těchto dnech vznáší. Na bezpečný průběh akce dohlíží v ulicích na 5000 českých policistů a téměř tisíc tajných agentů z Ruska a USA.

Americký prezident Obama si navíc nechal přivést i speciální černou sanitku, která by mu v případě jakýkoliv zdravotních problémů měla poskytnout veškerou lékařskou pomoc. Její součástí je i operační stůl a zásoby krve Obamovy krevní skupiny. Ruský prezident podobné zdravotnické zařízení v Česku k dispozici nemá a musí vzít za vděk českými sanitkami. Pomoc by mu přitom mohly nabídnout i nejsilnější politické strany ODS a ČSSD, které speciálně vyzbrojené sanitky vytasily v předvolební kampani. Místo odborné zdravotnické pomoci by se ale Medveděv dočkal tvrdé politické agitace. Ani oranžová herka ve službách ODS ani modrá sanitka ČSSD totiž život nikomu nezachrání...

Kliknutím zvětšete
Mohou z Prahy rozpoutat atomovou válku!

Prezidenti dvou největších světových mocností mají osud světa ve svých rukou. Dokonce i z limuzíny v Praze mohou jak Obama, tak i Medveděv bez problému zahájit atomovou válku! Jak? Pomocí nechvalně známých »jaderných kufříků«, které mají vždy a všude u sebe.

Americký »fotbalový míč«
Tak se přezdívá kufříku, který mají povinně s sebou všichni prezidenti od 50. let, kdy začala kubánská jaderná krize. Kufřík má zevnitř titanovou konstrukci, rozměry 45 x 35 x 25 centimetrů a váží skoro 20 kilogramů. Obsahuje komunikační mechanismus, díky kterému může prezident vydat povel k odpálení jaderných hlavic v USA a během několika vteřin tak rozpoutat jaderné peklo.

Kliknutím zvětšete

Ruský »čeget«
Kufřík, který sebou v současnosti nosí Dmitrij Medveděv, Rusové nazvali podle kavkazského třítisícového vrcholu Čegetu. Jedenáctikilový kufr mají v Rusku od 70. let, kdy se báli nečekané americké jaderné ofenzivy. Zajišťuje konferenční hovor mezi prezidentem, ministrem obrany a náčelníkem generálního štábu, z nichž všichni mají po jednom kufříku. Až po dohodě pak rakety mohou odpálit vojáci.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.