Lisa (30) umírá: Randím proti rakovině! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Lisa (30) umírá: Randím proti rakovině!

Fotografie
Fotografie (internal)

Bude jí teprve 31, přesto v dubnu oslaví poslední narozeniny. Lisa Connelová z Londýna má nádor na mozku a není jí pomoci. Chce alespoň prospět druhým, a tak chodí na rande za peníze, které dává na boj s rakovinou. Sex nenabízí, přesto už vybrala 330 tisíc korun.

Lisa se zájemcům tak líbí, že přeplácejí konkurenty, aby s ní strávili večer, o kterém vědí, že neskončí sexem. „Bývala jsem dost divoká. Měla jsem přítele, chodila na večírky a mám na co vzpomínat. Když se ptám doktora, kolik mám času, neví. Snad několik měsíců, možná o trochu víc,“ říká.

Trpí bolestmi hlavy, špatně chodí a má potíže s viděním. Nádor leží uprostřed mozku a nedá se operovat. Přesto se nevzdává a bojuje za ostatní. Povečeřela už s třiceti muži. „Někteří lidé si na mě ukazují a tvrdí, že jsem prostitutka bez sexu, která vydělává na své nemoci. Ale já jsem pyšná na to, co dělám,“ říká odhodlaně žena, která neví, zda se dožije konce tohoto roku.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.