Topmodelka Herzigová, herečky Wright a Hartus: Nohy jsou na prvním místě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Topmodelka Herzigová, herečky Wright a Hartus: Nohy jsou na prvním místě!

To jsou nohy! Bonnie Naomie Harris zná svoje přednosti.
To jsou nohy! Bonnie Naomie Harris zná svoje přednosti. (araAutor (red)26. 3. 2010, 11:00)

Pevná velká prsa? Útlé boky? Pěkný zadek? Určitě. Ve výčtu ale nesmí chybět ani dobře opečovávané nohy. Na nich nejedna modelka nebo herečka staví svoji cenu.

Co návštěvník módní přehlídky uvidí ve chvíli kdy se z opony u molo vynoří modelka v šatech? Pochopitelně nohy. Z toho vychází například Eva Herzigová, která se stále snaží svoji dokonalou postavu stále přivést k dokonalosti.

Její šatník se tedy podobá můře mnoha mužů. Je plný bot. Kvalitních bot. Podle jejího okolí je rozhodování při koupi nových bot tak trochu základ pro novou vědu. „Boty musí pomáhají zlepšit držení těla, zpevňovat lýtka, stehna a hýždě, ale taky podporovat krevní oběh, procvičovat svaly… To nejsou boty, to je zdravotní a ortopedická pomůcka a cvičební nářadí zároveň,“ směje se modelky známá.

Kliknutím zvětšete

"Marylin Monroe východu" Eva Herzigová a její dobře opečovávané nohy.

Herzigová však není jediná podobně „postižená“ celebrita. Stejnou značku, které dala svou tvář, tedy Scholl Starlit, volí například herečky Kathleen Wright (hrdinka z filmu Harry Potter) či Bonnie Naomie Harris (hrála v Pirátech z Karibiku nebo 28 dní poté). Vžít do pocitů topmodelky umožní přehlídka této značky, která se uskuteční zítra na náměstí Jana Palacha u Rudolfína a 9.května na Staroměstské náměstí v rámci konání akce Prague International Marathon.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.