Kamion zařadil zpátečku a zabil dítě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Kamion zařadil zpátečku a zabil dítě!

Pod koly tohoto náklaďáku skončila babička i chlapeček.
Pod koly tohoto náklaďáku skončila babička i chlapeček.  (pro Aha! – Michal Vlček)

K obrovské tragédii došlo včera krátce před polednem na zlínském sídlišti. Kamion tam při couvání přejel babičku (66) s malým chlapcem (†3). Dítě zemřelo při převozu do nemocnice, důchodkyně je vážně zraněná.

Rodina chlapečka ze Zlína nikdy nezapomene na osudnou chvíli, která jim vzala syna a navždy změnila život. K neštěstí došlo v okamžiku, kdy se babička, která se se svým vnukem vracela s obědem z jídelny, rozhodla přejít málo frekventovaný úsek silnice na sídlišti Jižní Svahy. Ve stejné vteřině tam ale začal couvat řidič nákladního auta, který dvojici přehlédl. Oba se tak dostali pod kola tahače. „Řidič automobilu ještě před příjezdem záchranářů vytáhl dítě zpoza zadní nápravy a začal ho oživovat,“ popsal mluvčí zlínských hasičů Ivo Mitáček. Na místo okamžitě dorazili záchranáři. Na jakoukoli pomoc chlapci už ale bylo pozdě. „Chlapec utrpěl těžké poranění hlavy, kterému při převozu podlehl. Žena byla s vážnými zraněními horních a dolních končetin transportována na ARO,“ uvedla mluvčí krajské záchranky Hana Polešáková. Chlapcova babička se nakonec podrobila 2,5 hodinové operaci zlomenin a v nejbližší době ji  podle informací Aha! čeká pohovor s psychologem, který jí sdělí, že její vnuk už nežije....

 

 

 

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.