Mladík visel na zastávce: Oběsil se na vodítku pro psa! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Mladík visel na zastávce: Oběsil se na vodítku pro psa!

Fotografie
Fotografie (internal)

Nezvyklý způsob sebevraždy vymyslel mladík (17) v Ostravě Mariánských Horách. Zřejmě podraz blízké osoby ho přiměl odejít ze světa. Zoufalý krok učinil na autobusové zastávce a pomoci mu měli dva psi.

Podle svědků mladík přehodil vodítko na psy přes nosník zastávky. Na jeden konec se pověsil za krk sám a za druhý tahali psi. Ze šokujícího zážitku se lidé v okolí ještě teď vzpamatovávají. „Najednou vběhla do hospody paní, ať jí půjčíme nůžky nebo nůž, že na zastávce visí nějaký mladý kluk,“ řekl Aha! Miroslav Kubík, který pracuje v nedaleké restauraci. Nešťastníka od vodítka odřízl právě on. „Měl několikrát omotané vodítko kolem krku, přehozené přes nosník zastávky a u nohou mu stáli bígl a samojed, kteří to vodítko napínali. Rychle jsem ho odřezal. Už byl přidušený, hned se sesul k zemi,“ vzpomíná Kubík.

Mladík zpočátku nereagoval. Žena, která přivolala pomoc, ho začala křísit. Probral se, když mu několikrát propleskla tváře. „Moc nekomunikoval, říkal jenom, že ho někdo zklamal,“ dodal Kubík.Když přijela záchranka, byl chlapec podle mluvčího Lukáše Humpla přidušený, ale při vědomí. „S pohmožděným krkem jsme ho převezli do nemocnice,“ upřesnil.Případ vyšetřuje policie a jako sebevraždu ho ještě definitivně neuzavřela. Stále zjišťuje motiv i to, jak se mladík na zastávku dostal. Dosud není zcela vyloučeno ani to, že se mohl stát obětí násilného činu. „Prověřováno je několik verzí. Byly zahájeny úkony trestního řízení,“ řekla Aha! mluvčí ostravské policie Gabriela Holčáková.

 

Mladík měl zemřít s pomocí samojeda a bígla.

Kliknutím zvětšete

 

 

 

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.