Požitkář Zeman - Cigarety, alkohol a škvarková pomazánka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Požitkář Zeman - Cigarety, alkohol a škvarková pomazánka!

Nejprve se nadlábnu a zapiju to plzničkou...
Nejprve se nadlábnu a zapiju to plzničkou... (Aha! – Petr Novotný)

Na středeční sraz finančních ředitelů do Grandhotelu Bohemia přišel na kus řeči, a jak je vidět z našich fotek i na kus něčeho dobrého k jídlu a pití, expremiér a šéf Strany práv občanů Miloš Zeman (65). A že bylo o co stát…

 

Svérázný Zeman totiž nezapře, že jen nedávno opustil politický důchod na Vysočině. Na rozdíl od ostatních politiků je totiž natolik v pohodě, že si nedělá hlavu z luxusních jídel, oblečení a s tím souvisejících móresů. Bufet prohýbající se pod delikatesami, jako byly steaky, ryby, prvotřídní jitrnice či italské lasagne, ignoroval. Zastavil se až u pravé škvarkové pomazánky. „Tu mám nejradši – a tady vypadá opravdu výborně,“ řekl nám. Pak k ní k údivu všech přítomných přikusoval obyčejný český chléb a zapíjel ji pivem.

Nevzdal se ani oblíbené slivovice, kterou si přiťukával se všemi kolem. A když jako dar za proslov na téma finanční krize dostal lahev šampaňského, hýřil vtipem. „Když vyhraju volby, připiju si jím. Když je prohraju, zapiju to černým pivem!“ Že by známý pivař Zeman preferoval ve volbách porážku? To nejspíš ne. Do proslovu totiž lstivě zamotal i kritiku »nejmenované strany, která slibuje, co nemůže splnit«, ve které všichni přítomní poznali ČSSD Jiřího Paroubka. Té předtím šéfoval Zeman a právě v jejím čele se mu prý politika zhnusila natolik, až si od ní musel na pár let »dáchnout«.

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.