Kuriózní svatba: Ledové »ano« ! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 8. května 2024

Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor

Kuriózní svatba: Ledové »ano« !

Ve vodě se políbili. Asistovaly i družičky.
Ve vodě se políbili. Asistovaly i družičky. (ČTK – Alexandra Mlejnková)

Novomanželé Taťána (32) a Tomáš (34) Prokopovi si včera řekli »ano« a dali první manželský polibek přímo v ledově studené vodě řeky Metuje v Náchodě. Oblečeni byli stylově pouze do plavek, nevěsta do bílých a ženich do modrých.

„Plavala jsem vždycky už od 15 let na Nový rok a bez tréninku to bylo vždy strašné. Loni jsem se proto rozhodla přihlásit do otužileckého oddílu, kde jsem poznala Tomáše,“ svěřila se nevěsta Taťána.

Svatbu ve vodě plánovali dlouho. „Byl to společný nápad. Když jsme se do sebe zamilovali na první pohled, tak jsme věděli, že když bude svatba, tak otužilecká ve vodě,“ řekl Tomáš.

Ještě na souši oba vyslechli proslov oddávajícího, ve vodě je pak čekalo už jen osudové »ano« a první manželské políbení. Do řeky, která měla 1 stupeň Celsia, s nimi musely i družičky, společně si pak krátce i zaplavali. „Do vody jsem odmítl jít,“ uvedl oddávající Jaroslav Rohulán, který stál na molu a z něj shlížel na manželský pár.

Mladý pár brzy očekává narození miminka, které si již u maminky v bříšku vyzkoušelo ledovou koupel. A bude z něj prý také otužilec. „Miminko hned nedostane studenou koupel. Musí se otužovat postupně,“ vysvětlila nastávající matka.

Taťána (32) a Tomáš (34)

Nevěsta měla na sobě bílé plavky, kozačky a závoj. Ženich si vzal sportovní plavky, které ozdobil květinou.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.