Záhadná smrt mladého páru - Dvojice měla před svatbou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Záhadná smrt mladého páru - Dvojice měla před svatbou!

Mrtvá dvojice zemřela za záhadných okolností. Zřejmě vraždila dívka.
Mrtvá dvojice zemřela za záhadných okolností. Zřejmě vraždila dívka. (Aha! – Dan Černovský, Reprofoto TV Nova)

Děsivý mord a následnou sebevraždu vyšetřuje kriminálka na sídlišti v Liberci-Vesci. V jednom z panelákových bytů se včera ráno našla těla mladého páru, který měl údajně před svatbou! Hrůzný případ je ale obestřen tajemstvím.

Místní obyvatelé si myslí, že dívka (21) sáhla po zbrani, zavraždila svého přítele a pak spáchala sebevraždu. Těla oblou mladých lidí byla nalezena každé v jiném pokoji a v bytě byly objeveny dvě zbraně. Podle informací tn.cz na vraždu upozornila dívka. Z jejího mobilního telefonu totiž rodině a přátelům přišla SMS, v níž bylo napsáno, že nemůže žít ve lži, a proto zabila svého přítele i sebe. Jedna z obeslaných kamarádek poté údajně zalarmovala policii. Policisté se k hrozivému případu zatím nechtějí příliš vyjadřovat.  „Zajišťujeme stopy a další důkazy. K objasnění neštěstí pomohou pitvy obou zemřelých,“ řekla policejní mluvčí Ludmila Knopová.

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

 

Další mord: Ženu ubil přítel?

Kliknutím zvětšeteK hrůzné vraždě došlo včera ráno i na pražském sídlišti Prosek. Ženu (30) tam po velké hádce zřejmě ubil její partner. Mrtvá měla na těle modřiny a podlitiny od ran pěstí. „Žena zemřela násilnou smrtí. Podle předběžných informací se pohádala s přítelem a poté došlo k potyčce,“ informovala policejní mluvčí Eva Miklíková. Policisté nakonec po poledni z domu odvedli muže v želízkách.

 

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.