Takhle slavil šéf ODS: Ověšený jako vánoční vánoční »Topol« | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Takhle slavil šéf ODS: Ověšený jako vánoční vánoční »Topol«

„Pane bože, to je ale tíha. Na tohle už fakt nemám,“ říká výraz tváře bývalého premiéra, když táhne domů nákup.
„Pane bože, to je ale tíha. Na tohle už fakt nemám,“ říká výraz tváře bývalého premiéra, když táhne domů nákup. (Aha! – Martin Hykl, David Kundrát, Marek Pátek)

Šéf ODS Mirek Topolánek (53) si Štědrý den užíval s partnerkou a místopředsedkyní Sněmovny Lucií Talmanovou (42) a synem Nicolasem (2). Vyrazili si na procházku Prahou a kvečeru se před zimou schovali doma v teple a nejoblíbenější svátek v Česku slavili tam. Idyla ale Topolánkově rodině nehrozí!

Konečně se totiž odhodlal k rozvodu s manželkou Pavlou (54), se kterou už nežije skoro tři roky. Bude se rozvádět počátkem příštího roku. Víc k tomu ale říct nechce. „Každý má přece právo, aby tato pro něho citlivá osobní záležitost proběhla v klidu a v soukromí,“ napsal v tiskovém prohlášení den před Štědrým dnem. A ten strávil tradičně. Kolem desáté ranní se s rodinou vydal na túru po vánočních trzích, kterou pak završil v luxusní pražské restauraci. Když kolem druhé odpolední restauraci opustili, proběhl kolem i jeho kamarád, milionář a vlivný lobbista Marek Dalík. I když jsou formálně i nadále nejlepšími přáteli, ten den se podle informací Aha! vůbec nesetkali…

Šéf ODS se tvářil, že si svátky náramně užívá, může to ale být jen maska. Už nějakou dobu totiž bojuje s financemi. Od dubna už není premiérem, od září ani poslancem a od strany dostává 100 tisíc měsíčně za funkci šéfa. Z toho ale každý měsíc »vysype« 30 tisíc v alimentech na syna Tomáše (17) a 40 tisíc na byt na pražských Hradčanech, který si pořizovali ještě s manželkou Pavlou. S partnerkou se navíc přestěhovali do dražšího bytu, když jim vypršela smlouva v Dušní ulici. I proto možná Topolánek při ranních nákupech ukázal pravou tvář a nasadil zdrcený výraz…

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.