Evě je jen 18 let a… Porodila trojčátka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 8. května 2024

Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor

Evě je jen 18 let a… Porodila trojčátka!

Adam, Filip a Honzík se mají čile k světu, budoucí boxeři jsou věčně spolu.
Adam, Filip a Honzík se mají čile k světu, budoucí boxeři jsou věčně spolu. (pro Aha! – Michal Vlček)

Velkou radost teď zažívají v rodině Hanákových v Otrokovicích. Narodila se tady totiž nádherná trojčátka! Jenže tyhle tři kluky jak buky – Adama, Filipa a Jana porodila jen osmnáctiletá maminka!

Pár týdnů po narození chlapečci přibývají na váze a rostou. „Možná z nich budou boxeři,“ usmívá se mladičká maminka Eva (18). Tomuto tvrdému sportu se totiž před časem věnoval i jejich otec. Bez zajímavosti ani není fakt, že zdravá trojčátka byla počata přírodní cestou. V době vyspělé reprodukční medicíny totiž bývá téměř pravidlem, že vícečetné porody jdou na vrub početí »ze zkumavky«. Zatím jsou si caparti k nerozeznání podobní. Všichni kluci, kteří se teď těší na dárky od města Otrokovice, se rozkoukávají a práce je s nimi hodně. „Když máme jet ven, musíme nejdříve složit kočárek, normálně bychom z domu úzkými dveřmi nevyjeli,“ připomíná šťastná maminka některé složitosti, se kterými musí spolu s hrdým tatínkem bojovat. „Dceři samozřejmě se vším ráda pomůžu,“ připojuje se babička Irena Zmeškalová (46). Ta bydlí na druhém konci dvacetitisícového města a sama má pět potomků. Díky nim je už osminásobnou babičkou! Eva je její čtvrté dítě, ale od první dcery se vnoučátek dočkala už ve svých 35 letech!

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.