Další útok na primátorku Řápkovou: »Hledám index a spolužáky z Plzně!« | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Další útok na primátorku Řápkovou: »Hledám index a spolužáky z Plzně!«

Takové billboardy visí v Ústí nad Labem.
Takové billboardy visí v Ústí nad Labem. (ČTK – Libor Zavoral)

Právnická studia chomutovské primátorky Ivany Řápkové (ODS) se stala inspirací i pro neznámé vtipálky. V Ústí nad Labem totiž visí několik billboardů s jejím jménem. Píše se na nich: »Hledám index a spolužáky z Plzně! Zn.: Najdu? Ivana Řápková, expresní studentka«.

Primátorka o této akci údajně nevěděla a myslí si, že se jedná o špinavý předvolební boj. Přitom prý sama má nyní další důkazy, které mají potvrdit, že k magisterskému titulu na plzeňských právech nepřišla podvodem. Má k dispozici fotokopie indexů nejméně dvou studentů, kteří mají stejně jako Řápková zapsanou zkoušku z trestního práva od docenta Jiřího Pipka. Představitelé fakulty v čele s Josefem Baxou přitom v minulosti uvedli, že již zesnulý Pipek rozhodně nemohl Řápkové zkoušku z trestního práva zapsat, protože k tomu neměl oprávnění. Tímto argumentem pak zpochybňují celé studium Řápkové na plzeňských právech.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.