Silvestr na televizních obrazovkách: Co kde uvidíte - ČT ukradla Nově estrádu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Silvestr na televizních obrazovkách: Co kde uvidíte - ČT ukradla Nově estrádu!

Populární estrádové Silvestry točila Nova na Václavském náměstí. Letos ale od projektu ustoupila.
Populární estrádové Silvestry točila Nova na Václavském náměstí. Letos ale od projektu ustoupila. (Aha! – Marek Pátek)

Veřejnoprávní Česká televize letošní poslední den v roce oslaví v »nováckém« stylu! Od televize Nova totiž »okopírovala« velkolepý Mejdan roku z Václaváku a pro diváky tak chystá komerční estrádu se stovkami hostů v čele s Karlem Gottem, Helenou Vondráčkovou a Lucií Bílou! Možná i proto Nova letos na již tradiční projekt rezignovala, šetří a nabídne pouze střihové pořady. Co nám tedy české televizní stanice na Silvestra nabídnou?

Jackson vstane z mrtvých!
Televize Barrandov odvysílá v české premiéře záznam posledního živého vystoupení Michaela Jacksona v newyorské Madison Square Garden. Půjde o jedinečnou show, na které kromě krále popu vystoupili například Beyoncé, Usher, Elisabeth Taylor, Jacksons Five, Lisa Minely nebo Justin Timberlake. Barrandov navíc během dne odvysílá některé klasické české filmy, jako například Kam čert nemůže nebo Král králů.

Comeback Comebacku
Nejúspěšnější česká stanice šetří kde se dá, a tak se dobrovolně vzdala estrádního Mejdanu roku z Václaváku. Místo něj divákům nabídne »za hubičku« natočené speciály Česko Slovenské SuperStar, Ordinace v růžové zahradě, Babicových dobrot a Televizních novin. Pořady nás provedou hvězdy sitcomu Comeback Martin Dejdar, Tomáš Matonoha a další.

Československý mejdan!
Česká televize (ČT) sází na spolupráci se slovenskými kolegy, a proto nás na prvním programu ČT čeká mnohahodinový záznam monstrózní zábavné show! Na pódiu se například vystřídají Helena a Lucie Vondráčkovy, Lucie Bílá, Karel Gott nebo Aneta Langerová. Večerem budou provázet Tereza Kostková s Marošem Kramárem. Diváci však bohužel letos i díky estrádě přijdou o loni mimořádně úspěšné speciální vydání Všechnopárty Karla Šípa.

Hádej, kdo šetří?
Stejně jako Nova i Prima šetří. Na Silvestra divákům nabídne pouze speciál pořadu Hádej, kdo jsem. Tentokrát si »hadači« Zounar, Bendová, Holubová a Klepl vymění roli s moderátorem Petrem Vondráčkem, který tak bude výjimečně hádat profese hostů. Zbytek dne vyplní stokrát provařenými fi lmy. Alespoň na Nový rok potěší sesterská stanice Prima Cool – od prvního ledna začne vysílat dvakrát denně (18.30 a 19.00 hod) kultovní seriál Simpsonovi od jejich první série.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.