Daniel Hůlka exkluzivně: Nejsem v blázinci, jsem doma! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Daniel Hůlka exkluzivně: Nejsem v blázinci, jsem doma!

Dan Hůlka je zamilovaný a plný energie.
Dan Hůlka je zamilovaný a plný energie.

„Jsem doma a je mi dobře,“ řekl dnes exkluzivně Ahaonline.cz Daniel Hůlka (41), o němž prosákly do médií informace, že se léčí v psychiatrické léčebně.

"Není to pravda, že bych byl v blázinci. Jsem doma a chystám se na zítřejší tiskovku k Baronu Prášilovi. Navíc jsem měl v neděli představení. Jak bych mohl být v blázinci?" ptá se naštvaný Hůlka. Jak se zrodila informace o jeho pobytu v psychiatrické léčebně netuší, že by ovšem článek žaloval odmítá.

"Nikdy jsem nepodával žaloby, ale nyní ji zvažuji. Ale nejspíš z toho nic dělat nebudu. Zadostiučinění pro mě bude, když zítra veřejně vystoupím a všem řeknu jak to je a to, že jsem v pořádku,“ svěřil se muzikálová Dracula pro Ahaonline.cz. „Se Šárkou je to také úžasné," dodává zamilovaně a dokazuje, že je po létě naopak plný energie. Byl jsem měsíc na moři na jachtě. To mi dodalo tolik energie, že se nemám z čeho hroutit. Naopak se těším na práci a další projekty," uzavřel zpěvák.

Foto: Martin Hykl

(eve), (ren)

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.