Vitalij Kličko: Rány politikům | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Vitalij Kličko: Rány politikům

„Jestli mě rozzlobíte, tak budu zlý!“ dá se číst z výhrůžného pohledu Vitalije Klička. V jeho oponentovi jistě byla v tu chvíli malá dušička...
„Jestli mě rozzlobíte, tak budu zlý!“ dá se číst z výhrůžného pohledu Vitalije Klička. V jeho oponentovi jistě byla v tu chvíli malá dušička... (EPA)

5:00 – Tak se na ně musí! K čertu s poslaneckou imunitou, politickými kompromisy a podobnými bláboly. Když je někdo darebák a prosazuje lumpárny, musí dostat co proto! A boxerský šampion Vitalij Kličko (38), doma na Ukrajině i politik, se podle toho při jednání kyjevské městské rady zachoval. Div že nenechal promlouvat svá »ocelová kladiva«!

Když se měli v úterý proradní politici pokusit o další křivárnu, stoupl si se svými stoupenci před jednací sál, aby vlastními těly zablokovali hlasování. V následné tlačenici pak zahřměl jeho hlas: „Jestli se někdo uchýlí k násilí, použiji násilí i já,“ vyhrožoval politickým oponentům. Nakonec vše skončilo u nadávek a menších strkanic. „Nebylo to tak zlé, své pěsti jsem nepoužil, jen jsem pár lidí odtlačil. Nikoho nemuseli odvážet do nemocnice,“ usmál se dvoumetrový mistr světa těžké váhy organizace WBC.

Klička rozohnilo »ilegální« chování městské rady, která se pouhé dva dny před uvedením nového antikorupčního zákona v platnost snažila prodat lukrativní pozemky a nemovitosti. „Musím chránit svoji zemi, která je obrovsky zadlužená a podobné pirátské prodeje pod tržní hodnotou ji mohou zničit. Demonstrace ani petice ničemu nepomohly, proto nastal čas razantní akce,“ objasnil.

Jeho oponenti mohou být rádi, že Kličkova razance byla tentokrát opravdu titěrná. Vzpomínáte, jak před třemi týdny crčela krev z omámeného amerického boxera Arreoly?!

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.