Máte doma nejkrásnější kočku? DOKAŽTE TO!!! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Máte doma nejkrásnější kočku? DOKAŽTE TO!!!

Majitelé koček mají opět možnost přihlásit své mňoukající miláčky do unikátní soutěže krásy koček a kocourů bez ohledu na jejich původ. To znamená, že jde o soutěž i pro tzv. „bezpapírové“ kočky.

Máte doma nejkrásnější kočku? DOKAŽTE TO!!!

Majitelé koček mají opět možnost přihlásit své mňoukající miláčky do unikátní soutěže krásy koček a kocourů bez ohledu na jejich původ. To znamená, že jde o soutěž i pro tzv. „bezpapírové“ kočky.

„Každý, kdo máme doma kočku, jsme přesvědčeni, že je na světě ta nej. To je i smysl tété akce, která navíc pomáhá opuštěným zvířatům, jelikož výtěžek jde ve prospěch útulků,“ řekla nám o akci její pořadatelka a dlouholetá ochránkyně zvířat Kateřina Bouda Kašparová.

Zábavná akce se koná už potřetí v Kulturním centru Zahrada v Praze 4 na Chodově, u metra Chodov. V minulých ročnícíci soutěžila vždy skoro stovka koček z celé republiky. O vítězi rozhodují pomocí hlasovacích lístků návštěvníci akce a favorita vybírá i VIP porota, jíž loni předsedala zpěvačka Eva Pilarová, známá milovnice koček a majitelka obřího kocoura Lorda.

Loni zvítězila v podstatě nenápadná až obyčejná domácí micka jménem Adélka (VIZ FOTO), která celou dobu soutěže strávila na kleci, kde se radostně vítala s návštěvníky a neúnavně každého „pusinkovala“. Lidi zaujala i svým pohnutým osudem – panička ji našla jako malé zubožené koťátko na ulici, s utrženým ocáskem! Na Miss kočka 2005 pobrala hned několik cen – kromě Absolutní vítězky také zvláštní cenu Poroty a pohár pro Nejmladší kočku výstavy.

Také letos chystají pořadatelé řadu zajímavých cen od sponzorů akce a také zábavný doprovodný program. Pokud zrovna vy máte doma tu nejkrásnější kočku na světě, nezapomeňte ji včas přihlásit!

NA WEBU http://www.misskocka.cz (vyplníte formulář)

E-MAILEM soutěž@misskocka.cz

Vše o akci najdete na oficiálním webu www.misskocka.cz

Miss kočku pořádá:

Občanské sdružení Kočičí Azyl

http://www.kociciazyl.cz

Dnes vám představujeme první přihlášené kočičí krasavice – pokud máte dojem, že zrovna vy máte doma mnohem atraktivnější mňoukalku, stačí to v duchu soutěže dokázat tím, že ji/jeho přihlásíte.

Kromě šance na vítězství pomůžete i kočičkám, které dosud štěstí na láskyplný domov neměly – veškerý výtěžek jde totiž ve prospěch útulků opuštěných koček. Přímo na akcí samotné bude ve vedlejšímsále i umisťovací výstava takových koček, kde si můžete vybrat nového mňoukajícího kamaráda…

Hlasovat můžete na: http://www.kocka-info.cz/soutez/hlasovani/

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.