Patnáctikilový kocour: Bude mít 100 dní diety! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Patnáctikilový kocour: Bude mít 100 dní diety!

Fotografie
Fotografie (internal)

05:00 – Když si Bill Duncan (52) z britského North Shields před pěti lety pořídil domácího mazlíčka, netušil, že se z kocourka Socrata stane patnáctikilový obr. Kromě kočičího žrádla si kocour oblíbil i tučný sýr, smažené cibulové kroužky – vlastně skoro všechno, co lednice dala.

Když si Bill Duncan (52) z britského North Shields před pěti lety pořídil domácího mazlíčka, netušil, že se z kocourka Socrata stane patnáctikilový obr. Kromě kočičího žrádla si kocour oblíbil i tučný sýr, smažené cibulové kroužky – vlastně skoro všechno, co lednice dala.

„Je to pěkný chlupáč, a tak jsem si vůbec nevšiml, jak mu pod hustou srstí narůstá pupek,“ říká Duncan.

Socrates byl přesný jak hodiny. Dvakrát denně si zamňoukal o potravu, a když dojedl, začal packou prosit o »nášup«. Nakonec už nemohl ani chodit a Duncan ho musel odvézt na zvířecí kliniku, kde má díky tvrdé dietě za sto dní shodit polovinu své váhy. Socrates je z hladovění mrzutý, ale až zhubne, bude z něho zase kočičí fešák.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.