Účtenka za zpackané volby! Paroubku, zaplať! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Účtenka za zpackané volby! Paroubku, zaplať!

 (www.kombajn.info)

05:00 – Ten chlap si snad nevidí přes špičku nosu... Šéf ČSSD Jiří Paroubek nejdříve svrhl vládu – v předčasných volbách chtěl sám uchopit moc. Pak vesele obešel Ústavní soud, jen aby předčasné volby byly co nejdříve a osočoval ODS a další, že mají jiné úmysly. A pak?

Ten chlap si snad nevidí přes špičku nosu... Šéf ČSSD Jiří Paroubek nejdříve svrhl vládu – v předčasných volbách chtěl sám uchopit moc. Pak vesele obešel Ústavní soud, jen aby předčasné volby byly co nejdříve a osočoval ODS a další, že mají jiné úmysly. A pak?

Otočil o 180 stupňů a volby sám torpédoval... Tím Paroubek připravil stát a politické strany o stamiliony, a to není všechno! Finančně poškozený se cítí i David Vereš, který se chystal volit z Německa. Za všechny potřebné formuláře zaplatil 324,75 Kč, a teď mu to bude k ničemu. Proto se rozhodl poslat účet za výdaje ČSSD. Paroubek nedávno sebevědomě řekl o sociální demokracii: „Jsme v nejlepší finanční situaci ze všech stran.“ A když si tak věří, jistě by mu nedělalo problém zaplatit účet, který mu vystavil deník Aha! za svržení vlády a následné neuskutečnění voleb. Takže, Jirko, zaplať!

  • Za přípravu předčasných voleb stát vynaložil asi 120 milionů Kč.
  • Investice stran do předvolebních kampaní asi 400 milionů Kč.
  • Na platy poslanců, kteří jsou už ve Sněmovně k ničemu, asi 120 milionů Kč.
  • Zvýšené odchodné končícím poslancům, kvůli prodloužení funkčního období, asi 10 milionů Kč.

Celkem k zaplacení: 650 milionů Kč!

Jirko, inspiruj se Mirkem - A také nám plav z očí...

Šéf ODS Mirek Topolánek v úterý složil poslanecký mandát. Teď ještě aby úplně opustil politiku. Co na to Paroubek? Ten s odchodem nepočítá. A přitom by mohl dělat takovou spoustu profesí. Tak třeba...

Šéf Sky Europe
I po zkrachovalé letecké společnosti zbyla finanční díra ve firemním rozpočtu a desetitisíce naštvaných lidí.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.