Deník Aha! prozkoumal kufr Superbu Combi - Detail po detailu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Deník Aha! prozkoumal kufr Superbu Combi - Detail po detailu!

Škoda Superb Combi
Škoda Superb Combi (Aha! - Radek Pecák)

05:00 – Precizní zpracování všech detailů a až neskutečný prostor pro nohy. To jsou první pocity novináře, který si vyzkoušel zevnitř novou Škodu Superb Combi.

Precizní zpracování všech detailů a až neskutečný prostor pro nohy. To jsou první pocity novináře, který si vyzkoušel zevnitř novou Škodu Superb Combi.

Hned, jak usednou na zadní sedačku, mnozí opět hned vstávají. Jdou se totiž přesvědčit dopředu, zda sedačka před nimi je skutečně posunutá tak, aby na ní mohl sedět normálně vzrostlý člověk. Teprve pak si dovolí natáhnout si nohy obvykle notně unavené chozením mezi výstavními stánky.

Ten opravdový poklad se ale skrývá vzadu. Pohled do obrovského zavazadlového prostoru naprosto nutně vzbuzuje myšlenky o tom nafukovacím člunu, který jste při cestě na minulou letní dovolenou museli nechat doma a který teď určitě pocestuje s vámi. Navíc má kufr prakticky dokonalý kvádrovitý tvar, takže při zaplňování nebudou vznikat »hluché« prostory.

Kliknutím zvětšete

17.9.2009

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.