Tragédie v mateřské školce: Chlapec bodl holčičku stříkačkou s virem HIV | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Tragédie v mateřské školce: Chlapec bodl holčičku stříkačkou s virem HIV

Fotografie
Fotografie (internal)

05:00 – Tříletý chlapec z mateřské školky v ukrajinském Černigově bodl na hřišti stejně starou Lízu Morozovovou injekční stříkačkou, kterou tam pohodil narkoman. Laboratorní testy bohužel potvrdily u uživatele nákazu virem HIV.

Tříletý chlapec z mateřské školky v ukrajinském Černigově bodl na hřišti stejně starou Lízu Morozovovou injekční stříkačkou, kterou tam pohodil narkoman. Laboratorní testy bohužel potvrdily u uživatele nákazu virem HIV.

Navíc jde o narkomana v posledním stadiu nemoci, které zřejmě brzo podlehne. Matka Olesa teď trne hrůzou, zda se její holčička nakazila. To zjistí lékaři až po provedení příslušných krevních testů. Prokuratura okamžitě zahájila šetření. Kromě nalezení osoby, která jehlu odhodila, se zaměřuje i na zaměstnance školky. Ač věděli, že hřiště je místem schůzek drogově závislých, nenechali prostory vyčistit, což nakonec vedlo k tragédii.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.