Berlusconi: Jsem superman! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Berlusconi: Jsem superman!

Italský premiér Silvio Berlusconi o sobě nepochybuje.
Italský premiér Silvio Berlusconi o sobě nepochybuje.

05:00 – Italský premiér Silvio Berlusconi (tento měsíc oslaví 73. narozeniny) proslul v posledních měsících večírky, na kterých se to hemžilo nezletilými modelkami a prostitukami. A nyní o sobě tvrdí, že má superschopnosti!

Italský premiér Silvio Berlusconi (tento měsíc oslaví 73. narozeniny) proslul v posledních měsících večírky, na kterých se to hemžilo nezletilými modelkami a prostitukami. A nyní o sobě tvrdí, že má superschopnosti!

S milenkami to Silvio přehnal tak, až ho nyní již bývalá manželka Veronica Lario (53) chtěla poslat na léčení ze sexuální závislosti. A premiér si pustil pusu na špacír: „Když se podíváte, co jsem všechno zvládl za minulých patnáct měsíců jako premiér, musí vám být jasné, že nejsem duševně nemocný, ale že jsem superman!“ Není ale jasné, jestli se sexuálně náruživý kmet chlubí svými politickými schopnostmi, anebo si myslí, že je tak zdatný milenec…

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.