Urban byl v Toskánsku s milenkou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Urban byl v Toskánsku s milenkou

Mistopředseda ČSSD si se svojí Helenkou vyjel i na skútru.
Mistopředseda ČSSD si se svojí Helenkou vyjel i na skútru. (Aha!)

5:00 – Odhalením kolem toskánské dovolené není zdaleka konec! Nyní je v centru dění místopředseda ČSSD a exministr Milan Urban (50). Ten se na fotografiích, které jako první zveřejnil deník Aha!, nenápadně mihl na jachtě s lobbistou ČEZu Vladimírem Johanesem. A máme exkluzivní informaci, že světlovlasá dáma, se kterou si pak Urban vyjel i na motorce, je jeho milenka!

„No, ona není úplně blonďatá,“ vtipkoval Urban, když jsme se na jeho společnici poptali. „Jmenuje se Helena Žídková, je to moje partnerka, se kterou žiji,“ přiznal pak.

Žídková je Urbanovou dlouholetou asistentkou – pracovali spolu, už když se před pěti lety stal ministrem průmyslu a obchodu. Je čerstvě rozvedená. Sám Urban se s manželkou Miroslavou (49) rozešel začátkem roku, i ta už si našla nového partnera. A co na to děti? „Dvě děti jsou dospělé, jednomu je šestnáct let. Jsou v pohodě. Všichni spolu přátelsky komunikujeme, i s manželkou a jejím novým partnerem,“ řekl nám. Momentálně manželé Urbanovi řeší rozvod. Ten je v českých politických vodách běžnou věcí stejně jako mladší partnerky! Vzpomeňme na Jiřího Paroubka (57), který manželku Zuzanu (52) vyměnil za blonďatou tlumočnici Petru Paroubkovou (35). I předseda ODS Mirek Topolánek (53) si našel novou partnerku v pracovním prostře-dí – žije s poslankyní Lucií Talmanovou (41). Helena Žídková je také mladší, Urban ale neprozradil o kolik.

A co na toskánskou dovolenou říká Miroslava Urbanová, stále ještě manželka exministra? „Já jsem letos na dovolené v Itálii nebyla,“ postěžovala si. Na manžela ale nedala dopustit. „To je přeci každého věc, s kým jede na dovolenou.“

Kliknutím zvětšete

Miroslava Urbanová

Předseda ČSSD Jiří Paroubek si ale před měsícem myslel něco jiného a Urbana hned po příjezdu z toskánské dovolené vyzval, ať zveřejní účty a dokáže, že nekul pikle s Topolánkem ani ČEZem. Urban tehdy pokorně předložil účet na 34 tisíc korun, které zaplatil za apartmá s kuchyňkou. „S partnerkou jsme si účet nedělili, bylo to samozřejmě pro nás oba,“ řekl nám.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.